Set bufnițe expresive HUGGY-YOU Dormeo

Set bufnițe expresive HUGGY-YOU Dormeo

Împărtășește dragostea și simte emoția cu acest set încântător format din 2 bufnițe deosebite și o cuvertură moale, sub care să te ghemuiești în pat, pe canapea sau oriunde dorești să te bucuri de și mai mult confort.

Are detalii atrăgătoare, este realizat din materiale sigure, de înaltă calitate și este complet lavabil la 30°C. Cadoul ideal atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție!

Cadoul ideal pentru momente de neuitat!

Ai mereu grijă de emoțiile tale

O bufniță înțeleaptă știe că este important să îți conștientizezi emoțiile pentru a te bucura de relații sănătoase și de o viață cât mai fericită.

Acum poți să îți împărtășești dragostea cu acest set încântător format din 2 bufnițe drăgălașe și o păturică moale și delicată. Serile lungi de iarnă vor trece neobservate!


Îmbrățișarea - remediu pentru organism

Fie că e vorba despre o persoană dragă sau o jucărie moale, o îmbrățisare caldă este cea mai rapidă modalitate de a uita de grijile de zi cu zi. Senzația de relaxare te va ajuta să te simți mai bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Îmbrățisările - cel mai bun remediu pentru inimă

Fie că ai parte de o îmbrățisare cu o persoană dragă ție, cu animalul tău de companie sau cu o jucărie moale, aceasta reprezintă modalitatea extraordinară de a lăsa griijle în urmă. Lasă-te cuprins de iubire!

Un buzunar secret pentru o nouă surpriză

Denumirea bufnițelor îți transmite faptul că poți să îți împărtășești dragostea cu cei dragi în orice moment - părinți, prieteni, soț, soție, iubit, iubită. Fă-o într-un mod unic!

Bufnițele Huggy-You sunt realizate cu o atenție deosebită la detalii - de la scânteia din ochi și până la un buzunar secret pe burtă, unde pot fi ascunse cadouri surpriză.

Păturica perfectă sub care să te ghemuiești

Setul include și o minunată păturică din fleece, cu o dimensiune de 130x180 cm, care combină culorile celor 2 bufnițe. Folosește-o când mergi la culcare, pe canapea, în grădină sau în mașină. Așază păturica pe podea pentru a crea un loc singur de joacă sau pune-o pe un scaun pentru un aspect modern.

Ușor de întreținut și curățat

Atât păturica, cât și cele 2 bufnițe sunt complet lavabile la mașina de spălat la 30°C. Se usucă mai repede decât crezi și sunt concepute pentru a dura ani la rând.

Cadoul ideal pentru momente de neuitat!

Set bufnițe expresive HUGGY-YOU Dormeo
Set bufnițe expresive HUGGY-YOU Dormeo