Politica link afiliere

În mare parte din conținutul nostru axat pe produse, veți găsi butoane și link-uri de text care se redirecționează către comercianți on-line de renume. Dacă faceți clic pe unul dintre aceste linkuri de afiliere și ajungeți să cumpărați ceva de la retailer, oncity.ro va câștiga un mic comision la achiziția dvs. Aceste venituri ne ajută să ne menținem în afaceri și ne asigură că scriitorii noștri pot continua să publice știri, recenzii, comentarii și analize la cele mai înalte standarde editoriale.

Includerea legăturilor de afiliere nu influențează direcția editorială a acoperirii produselor noastre. Ne angajăm să evaluăm produsele cu cea mai mare integritate, iar includerea unei legături de afiliere nu trebuie interpretată ca o aprobare a produsului.

Într-adevăr, facem toate încercările de a aplica link-uri de afiliere în toate posturile de analiză a produselor - indiferent dacă un produs primește un scor slab, mediu sau excepțional. Așadar, dacă nu găsiți un link într-o recenzie a produsului, este posibil să nu găsim un retailer online care să vândă produsul în momentul publicării sau recenzia să fi fost publicată inițial înainte de mai 2020 (luna și anul când a început programul nostru de afiliere cu seriozitate).

În prezent, Emag este principalul nostru partener de afiliere. Între avantajele puternice de stabilire a prețurilor, inventar și aderare la Emag, de multe ori este prima noastră alegere pentru cumpărături online. Acestea fiind spuse, aplicăm și link-uri de afiliere pentru Evomag, F64, Noriel și alți comercianți cu amănuntul on-line. Alegerea unei surse de afiliere față de alta nu trebuie interpretată ca o aprobare editorială și nu putem garanta că link-ul pe care l-am ales reprezintă cel mai bun preț curent al produsului.