Bufnitele expresive Learning ABC si 123 + bufnita mini inclusa de la Top-Shop

Bufnitele expresive Learning ABC si 123 + bufnita mini inclusa - Top-Shop

Fă cunoștință cu noii membri!

Familia Bufnițelor Expresive a devenit în scurt timp una dintre cele mai populare game Dormeo - jucării moi, încântătoare, cu numeroase beneficii și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Complet lavabile. Bucură-te de 2 noi membri!

Cele 2 bufnițe îl vor ajuta pe cel mic să se pregătească pentru școală și vor transforma procesul de învățare într-o adevărată călătorie interactivă.
Dormeo Emotion Owl Learning

Cifrele și literele, cele mai importante lecții pentru cei mici

Dintre toate lucrurile pe care le învățăm la școală, literele și cifrele reprezintă cele mai importante lecții, dar nici învățarea ceasului nu trebuie neglijată atunci cand suntem copii.

Acum le poți ușura celor mici acest proces de învățare cu noile bufnițe expresive.
Bufnitele expresive Learning ABC si 123 + bufnita mini inclusa - Top-Shop

Distrează-te împreună cu cele 2 bufnițe

Bufnița mov are un ceas pe burtă, așadar, va fi foarte ușor pentru cel mic să învețe ceasul. Mai mult decât atât, puteți mișca împreuna cele 2 limbi ale ceasului pentru a exersa mai ușor citirea orei.

Bufnița portocalie poartă o pălarie, ține o carte în mână, are alfabetul pe burtă, dar și un buzunar secret pentru bunătăți.

Aceste jucării vor deveni partenerii ideali de joacă și reprezintă o modalitate excelentă de a petrece timpul și de a împărtăși diverse experiențe cu cei mici.

Dormeo Emotion Owl Learning

3în1

Fiecare bufniță poate fi folosită în 3 moduri diferite, așadar, reprezintă prietenul de nădejde în orice călătorie.

Bufnița poate fi folosită ca jucărie și ca pernă, mai ales în momentele în care ai nevoie să te odihnești, indiferent de locul în care te afli.

Mai mult decât atât, poate fi folosită ca pătură moale din fleece - este depozitată în interiorul bufniței și completează grozav setul.

Dormeo Emotion Owl Learning

Dimensiune potrivită, întreținere ușoară

Dimensiunea păturii este de 130x180 cm, iar înălțimea fiecărei bufnițe este de 33 cm. Pot fi spălate la 30°C. Bufnițele sunt umplute cu microfibre Wellsleep®, iar la atingere sunt moi și pufoase.

Copiii sigur le vor îndrăgi!
Dormeo Emotion Owl Learning

Colecția Bufnițelor Expresive

Jucăriile pentru învățare sunt parte din Colecția Bufnițe Expresive. Colecția include și perne, pături, seturi de lenjerie de pat și alte jucării, toate crate pentru a-i oferi celui mic un mediu de somn liniștit și confortabil.

Dormeo Emotion Owl Learning