Aspirator robot cu funcție de mop RCV 5, spala in mod complet autonom, cu ajutorul inteligentei artificiale

Aspirator robot cu funcție de mop RCV 5, spala in mod complet autonom, cu ajutorul inteligentei artificiale

Robotul inteligent de aspirare RCV 5 curăță sistematic și autonom podelele dure și covoarele cu peri mici. Murdăria uscată este transportată în recipientul de murdărie încorporat de peria rotativă, de peria laterală pentru margini și de vacuum.


Aspiratorul RCV 5 detectează automat covoarele cu ajutorul unui senzor cu ultrasunete și le înregistrează pe harta din aplicație.

De asemeni foloseste senzorul ultrasonic care detectează covoarele, care sunt curățate și mai bine cu ajutorul funcției Auto-Boost la puterea maximă de aspirare.

Aspiratorul robot RCV 5 poate să aspire și să dea cu mopul umed. Cu ajutorul aplicației de control, aspiratorul RCV 5 pornește într-un tur pentru recunoaștere și creează automat o hartă a încăperilor prin detectarea mediului (LiDAR).

Pentru fiecare cameră pot fi configurati parametri de curățare individuali, cum ar fi: unde să aspirați, să ștergeți cu mopul sau să nu curățați. Datorită sistemului dual cu laser și cameră, modelul de top RCV 5 detectează și evită obstacolele, cum ar fi cablurile, șosetele sau pantofii. Senzorii suplimentari împiedică căderea, de exemplu, la baza scărilor.

Pentru curățare, RCV 5 este pornit în mod convenabil prin intermediul aplicației, al unui program individual prestabilit sau prin apăsarea unui buton de pe dispozitiv. Dacă robotul de curățenie are nevoie de ajutor, acesta comunică acest lucru în multe situații prin intermediul unei ieșiri vocale.