Masina electrica de tocat carne Joy Pro - Delimano

Masina electrica de tocat carne Joy Pro - Delimano

Bucură-te de carne gustoasă, proaspăt tocată

O modalitate de a te asigura că știi exact ce se află în burgeri, în pastele bolognese și în plăcinte este aceea de a le prepara în propria ta bucătăria, dar, pentru a fi sigur că ingredientele sunt de cea mai bună calitate, de ce să nu toci carnea acasă?

Fii responsabil în ceea ce privește alimentația ta și asigură-te că folosești cele mai bune ingrediente pentru carnea tocată - fă cunoștință cu noua Mașina de tocat carne Delimano Joy Pro! Aceasta toacă cu ușurință carnea pentru burgeri, mici sau cârnați delicioși.

Trebuie doar să alegi carnea preferată, să achiziționezi mașina de tocat electrică Delimano Joy Pro și te vei bucura de carne proaspăt tocată, delicioasă, gata pentru a merge direct în oală, pe grătar sau în tigaie.

Delimano Joy Meat Mincer Pro

3 funcții

Mașina de tocat electrică Delimano Joy Pro dispune de 3 funcții diferite de procesare a cărnii sau a altor alimente:

Delimano Joy Meat Mincer Pro

Tocarnea cărnii

Delimano Joy Meat Mincer Pro

Pregătirea cârnaților

Delimano Joy Meat Mincer Pro

Pregătirea chiftelelor

În plus, dispune de funcția Reverse, așadar, dacă ceva se blochează în timpul procesului de tocare, nu este nevoie să scoți toate piesele și să verifici care este problema - pur și simplu comută la funcția Reverse. Mașina de tocat electrică toacă până la 1,5 kg de carne pe minut, așadar, felul principal pentru picnic va fi gata într-un timp foarte scurt.

Pregătești burger, plăcintă cu carne tocată sau chilli con carne

Tocarea cărnii în propria ta bucătărie îți permite să ai control total asupra texturii și grosimii fineții, dar, totodată, îți oferă și ocazia de a experimenta combinații de diferite ingrediente pentru a obține acel burger suculent sau cârnați delicioși. Poți chiar să toci carnea cu ierburile sau condimentele dorite pentru a asigura o distribuție uniformă în amestec.

Te-ai săturat de carne? Folosește mașina de tocat electrică pentru a procesa și alte alimente, cum ar fi:

  • Pește
  • Legume proaspete
  • Ciuperci
  • Usturoi
  • chili
Delimano Joy Meat Mincer Pro

Discuri durabile din oțel inoxidabil

Mașina de tocat electrică Delimano Joy Pro dispune de 2 discuri pentru o tocare fină sau grosieră, în funcție de preferințe. Cele 2 discuri sunt realizate din oțel inoxidabil, ceea ce înseamnă că vor rezista în timp.

Datorită accesoriilor pentru cârnați și chiftele turcești, vei putea să pregătești aceste preparate cu ușurință la tine acasă.
Delimano Joy Meat Mincer Pro

Asamblare ușoară, curățare și mai ușoară; carnea tocată poate fi gata în câteva minute

Mașinile de tocat pot crea neplăceri în momentul în care le asamblezi, le cureți sau dorești să le depozitezi, dar acest lucru nu se întâmplă când vine vorba de Mașina de tocat electrică Delimano Joy Pro. Structura sa permite o curățare ușoară, tot ceea ce trebuie să faci este să scoți piesele și să le pui în mașina de spălat vase. Datorită picioarelor sale din silicon, aceasta va rămâne stabilă pe suprafața blatului din bucătărie.

Când nu este utilizată, nu îți va ocupa tot spațiul din bucătărie: are un design unic, care permite depozitarea duzei în corpul mașinii de tocat.

Delimano Joy Meat Mincer Pro
Delimano Joy Meat Mincer Pro