Descopera Espressor Manual Barista Max

Descopera Espressor Manual Barista Max

Espressorul manual Barista Max este un espressor de cafea manual, conceput pentru a fi utilizat acasă sau în birou. Este fabricat de Breville, cunoscută pentru producerea de electrocasnice de înaltă calitate.

Acest espressor manual are un design modern și atractiv și este dotat cu un sistem de încălzire rapidă, care permite prepararea rapidă a cafelei. De asemenea, este prevăzut cu o pompă de 15 bari, care asigură o presiune constantă pentru o extracție optimă a aromei și gustului cafelei.

Espressor manual Breville Barista Max Plus VCF152X-01, 15 bari, 2.8 l, recipient de lapte 0.46l, 30 setari macinare, afisaj Led, negru

Barista Max are o serie de caracteristici care permit utilizatorilor să ajusteze setările pentru a obține cafeaua perfectă. De exemplu, există un cadran de control pentru a regla cantitatea de cafea măcinată, un dispozitiv pentru a spuma laptele și un portafiltru cu două căi, care poate fi utilizat pentru a prepara o singură sau două cafele simultan.


De asemenea, espressorul manual Barista Max este ușor de curățat și întreținut, datorită recipientului de colectare a apei de dimensiuni mari și a sistemului de curățare automată.

În general, Barista Max este un espressor manual excelent pentru cei care doresc să obțină o cafea de calitate superioară acasă sau la birou, cu un control deplin asupra procesului de preparare a cafelei.


Daca doresti un espressor manual next level, atunci poti alege vârful de gamă al espressoarelor Breville >> Noul Breville Barista Max+!

Espressorul Barista Max + este programat inteligent pentru a oferi feedback cu privire la doza de măcinare și timpul de extracție pentru un espresso perfect de fiecare dată.


Tehnologie Temp° IQ Shot Control™

Temperatura optimă Temp° IQ Shot Control™ este o tehnologie exclusivă dezvoltată de Breville pentru espressorul de cafea Barista Max+.

Acest sistem cu 3 căi garantează temperatura adecvată și stabilă a apei, necesară pentru a obține constant o cafea cu un gust intens.

I. Tehnologia Thermoblock

Pentru viteză și eficiență, este încălzită doar cantitatea de apă necesară. Thermoblock-ul încălzește apa astfel încât extracția cafelei să aibă loc la 92°C, pentru o extracție optima a uleiurilor din cafeaua măcinată presată.

La temperaturi peste sau sub această valoare, cafeaua va avea gust de ars/amar și se va pierde intensitatea aromei.

II. Controler PID avansat

PID monitorizează și controlează Thermoblock-ul, astfel încât apa să aibă exact temperatura necesară atunci când ajunge la cafeaua măcinată.

III. Preinfuzare lentă cu 3 niveluri personalizabile

Cantități mici de apă sunt turnate lent peste cafeaua măcinată presată înainte ca apa să curgă constant, pentru un espresso cu o aromă mai intensă.

1. Preinfuzare lentă pentru un espresso cu un gust echilibrat (setarea implicită a profilului)

Espressorul Barista Max Plus adaugă cantități mici predefinite de apă peste cafeaua măcinată presată, umezind-o ușor și preinfuzând-o înaintea aplicării unui flux continuu de apă.


2. Preinfuzare separată pentru un espresso lejer

O singură doză separată de apă este adăugată peste cafeaua măcinată compactată, urmată de o scurtă perioadă de odihnă înaintea fluxului continuu de apă.

3. Preinfuzare constantă pentru un espresso cu un gust mai intens

Presupune aplicarea unui flux constant de apă, pe întreg parcursul procesului.