Espressor automat Krups Arabica EA817010, Bucura-te de un espresso perfect

Espressor automat Krups Arabica EA817010, Bucura-te de un espresso perfect

Espressorul automat Krups Arabica EA817010 este un espressor automat, compact, usor de utilizat ce incorporeaza tehnologii avansate și este produs de Krups, o companie cunoscută în industria electrocasnicelor.


Caracterisitic generale

Design și dimensiuni: Espressorul automat Krups Arabica EA817010 are un design compact și modern, fiind potrivit pentru utilizarea în bucătărie sau în spații restrânse.

Espressor automat Krups Arabica EA817010, 1450W, 15 bari, rezervor boabe 260g, rezervor apa 1.7L, rasnita 3 nivele, Negru

Funcționalitate automată: Acest espressor oferă o funcționalitate automată, ceea ce înseamnă că poate prepara băuturi precum espresso, cappuccino sau latte cu un singur apăsare de buton. Aparatul are un sistem integrat de măcinare a cafelei și poate folosi boabe de cafea proaspăt măcinate sau cafea măcinată, în funcție de preferințe.

Presiune și preparare: Espressorul Krups Arabica EA817010 are o presiune de lucru ridicată, care permite extragerea aromei și aromei bogate din cafea. De asemenea, espressorul poate fi programat pentru a personaliza parametrii de preparare, cum ar fi cantitatea de apă și măcinarea cafelei.

Spumare lapte: Aparatul dispune de un sistem de spumare a laptelui, permițându-vă să obțineți o spumă fină și cremoasă pentru băuturi precum cappuccino sau latte. Puteți ajusta cantitatea și densitatea spumei în funcție de preferințe.

Curățare și întreținere: Espressorul Krups Arabica EA817010 are funcții de curățare și întreținere automate, cum ar fi curățarea și decalcifierea automate, pentru a asigura o funcționare optimă și o durată de viață lungă a aparatului.


Ecran LCD de mari dimensiuni

Acesta este intuitiv si prietenos, oferindu-ti un control deplin pentru ca tu sa obtii cu usurinta toate bauturile tale preferate. Ecran LCD de mari dimensiuni.

Duza de abur pentru cappuccino

Usor de curatat si pentru un plus de confort, duza de abur ofera posibilitatea prepararii unui numar mare de bauturi.

Tehnologie avansata pentru cafea

Sistemul Krups Quattro Force optimizeaza fiecare etapa in procesul de obtinere al unui espresso de la boaba de cafea pana in ceasca: o rasnire cu 20% mai rapida, presare, sistem de extractie al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare.

Setari de temperatura si rasnire

Cele 3 setari de rasnire ale sistemului Krups vă ofera posibilitatea sa creezi consistenta in functie de bautura dorita, de la espresso pana la cafe lungo. Deasemeni, setarile de temperatura vă oferă un control pentru a obtine rezulta foarte bune.

Functie de memorare

Dispozitivul este prevazut cu o functie de memorare care îti permite sa salvezi 2 retete diferite de bauturi, pastrandu-ti configurarile optime de preparare a bauturii.