Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Classic - Ceasul care te cunoaste cel mai bine

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Classic - Ceasul care te cunoaste cel mai bine

Majoritatea dintre noi ne dorim să ne cunoaștem mai bine, astfel încât să putem deveni cea mai bună versiune a noastră. Acesta este motivul pentru care am proiectat noul ceas Galaxy Watch4 Classic, pentru a te însoți în călătoria spre o sănătate mai bună.*

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch4, 42mm, LTE, Classic
Ceasul care te cunoaște cel mai bine
*Disponibilitatea culorilor, a dimensiunilor și a modelelor poate varia în funcție de țară sau regiune. ** Interfața cu utilizatorul se poate modifica. *** Funcțiile și aplicațiile disponibile ar putea varia în funcție de regiune, dispozitivul conectat, sistemul de operare sau operator. **** Toate imaginile de pe această pagină sunt simulate în scopuri demonstrative.  

Creează-ți propriul ceas SALT LA GALAXY WATCH DESIGN STUDIO

Un ceas clasic cu adevărat atemporal

Un ceas clasic cu adevărat atemporal

Această ramă rotativă nu întoarce doar privirile

Unele aspecte sunt atemporale, precum rama rotativă și ecranul animat ale Galaxy Watch4 Classic. Designul rafinat oferă un grad de sofisticare încheieturii tale, iar materialele din oțel inoxidabil de înaltă calitate exprimă funcționalitatea puternică și intuitivă.Această ramă rotativă nu întoarce doar privirile

SALT LA GALAXY WATCH4

Galaxy Watch Design Studio E timpul să-ți găsești propriul stil.

Galaxy Watch Design Studio

O nouă zi. Un nou aspect al cadranului ceasului

Alege între afișajul analog sau digital al ceasului, cu o varietate de fundaluri, fonturi și culori, care să se potrivească gusturilor tale, vremii sau ocaziei. Personalizează cadranul ceasului cu emoji-uri AR, pentru a-ți exprima stilul, și elemente grafice animate, pentru a ilustra activitățile pe care le desfășori, cum ar fi alergatul sau ascultatul de muzică.

O nouă zi. Un nou aspect al cadranului ceasului

Sănătatea începe aici

Sănătatea începe aici

Nu te baza doar pe ceea ce îți spune corpul. Primește informații relevante

Urmărește-ți progresul privind antrenamentele cu ajutorul primului nostru smartwatch, care măsoară în mod convenabil compoziția corporală. Află care este procentul reprezentat de grăsimea corporală, de mușchii scheletici, de apa din organism și altele, pentru a-ți atinge obiectivul.

Mulțumită senzorului Samsung cu componente bioactive și celui mai rapid cip al nostru, Galaxy Watch dispune de cel avansat grad de inovație de până acum.*
Nu te baza doar pe ceea ce îți spune corpul. Primește informații relevante

ㅤEfectuează o măsurătoare BIA folosind doar două degete în 15 secunde. Oricând și oriunde. Noul senzor Samsung cu componente bioactive determină compoziția corporală în timp real pentru a-ți oferi informații care să te ajute să-ți stabilești obiectivele legate de sănătate.

ㅤ
*NU măsura compoziția corporală dacă ai un stimulator cardiac implantat sau alte dispozitive medicale implantate.
**NU măsura compoziția corporală dacă ești gravidă.
***Este posibil ca rezultatele măsurătorii să nu fie precise dacă ai mai puțin de 20 de ani.
****Destinat exclusiv în scopuri de wellness și fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea sau tratarea niciunei afecțiuni medicale sau boli. Măsurătorile au rol doar de referință personală. Pentru sfaturi, te rugăm să consulți un cadru medical.
*****Disponibilitatea BIA poate varia în funcție de țară sau regiune.
*****Toate funcțiile și interfața cu utilizatorul se pot modifica.                

Alege un tip de antrenament. Îl poate monitoriza

Monitorizează-ți activitățile și performanțele antrenamentelor pe ceas și telefon. Numără pașii, verifică caloriile și rămâi în zone acoperite de semnal GPS. Galaxy Watch4 Classic detectează activitățile tale fizice pentru a-ți monitoriza rutinele și acceptă peste 90 de exerciții pentru un raport mai precis al antrenamentelor.

Alege un tip de antrenament. Îl poate monitoriza

*Galaxy Watch4 Classic are grad de protecție IP68. Pe baza condițiilor de testare pentru submersiune, poate fi cufundat până la 1,5 metri în apă dulce, timp de până la 30 de minute.

Colegii de antrenament te susțin

Bucură-te de fiecare pas pe care-l faci alături de prieteni și familie folosind Galaxy Watch4 Classic.

Monitorizează-ți pașii și concurează cu prietenii în cadrul unui concurs distractiv prin intermediul unui panou de mesaje live. Provocările includ insigne comemorative și un sistem de puncte pentru a face antrenamentele distractive, motivaționale și pline de satisfacții din punct de vedere social.

Colegii de antrenament te susțin

Cea mai cuprinzătoare analiză a somnului pe Galaxy Watch

Dispozitivul de monitorizare a somnului detectează și analizează într-un mod cuprinzător stadiile somnului în timp ce te odihnești. Opțiunile îmbunătățite de măsurare îți permit să verifici nivelul de oxigen din sânge și tiparele sforăitului (în cazul în care faci acest lucru).

În plus, oferă statistici avansate de la National Sleep Foundation pentru o durată mai lungă și o calitate mai bună a somnului.*

Cea mai cuprinzătoare analiză a somnului pe Galaxy Watch
*Funcția Advanced Sleep trebuie utilizată doar în scopuri de fitness și wellness, și nu în detectarea, diagnosticarea sau tratarea niciunei afecțiuni medicale sau boli. **Măsurătorile au rol doar de referință personală. Pentru sfaturi, te rugăm să consulți un cadru medical. ***Disponibilitatea ar putea varia în funcție de țară sau regiune. ****Pentru a folosi funcția de gestionare a somnului, Galaxy Watch4 Classic trebuie asociat cu un smartphone. *****Pentru cele mai bune rezultate și înregistrarea sforăitului, poziționează smartphone-ul pe o suprafață stabilă, lângă cap, cu partea inferioară a smartphone-ului îndreptată spre cap. ******În mod implicit, setarea pentru detectarea sforăitului este dezactivată. Utilizatorii pot activa oricând setarea pe smartphone folosind aplicația Samsung Health, versiunea 6.18 sau o versiune ulterioară. *******Statisticile avansate de la National Sleep Foundation sunt disponibile doar pe un smartphone asociat cu Galaxy Watch4 Classic.  

Este un adevărat punct de sprijin

Fiind primul smartwatch cu Wear OS dezvoltat de Samsung, Galaxy Watch4 Classic oferă acces simplu la aplicațiile tale preferate direct de pe încheietura mâinii. Vei beneficia de o gamă largă de aplicații, începând de la aplicații de streaming muzical, până la o bibliotecă vastă de aplicații de sănătate și fitness.

Este un adevărat punct de sprijin
*Aplicațiile disponibile ar putea varia în funcție de țară sau regiune.  

Oferă o bună compatibilitate cu alte dispozitive

Galaxy Watch4 Classic folosește Wear OS dezvoltat de Samsung, oferind o conexiune fără probleme cu dispozitivele Samsung Galaxy. Controlează nivelurile ANC pe Galaxy Buds2 sau activează aplicațiile pe telefon, direct de pe ceas. Mulțumită funcțiilor suplimentare, precum busola, Galaxy Watch4 Classic dispune de mult mai multe resurse.*

Oferă o bună compatibilitate cu alte dispozitive

*Controlerul Buds este compatibil cu Galaxy Buds+, Galaxy Watch4 Classic și următoarele modele ale acestora.
Specificatii

Caracteristici generale

Tip Smartwatch
Sistem inchidere Catarama
Dimensiune carcasa (mm) 42
Latime curea/bratara (mm) 20
Greutate 46.5 g

Caracteristici generale

Pentru Unisex
Stil Casual
Sistem de operare compatibil Android
Sistem de operare Wear OS by Samsung
Tip SIM eSIM
Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara Black
Material carcasa Inox
Culoare carcasa Black
Continut pachet 1 X Smart Watch

Specificatii tehnice

Display Analogic Digital
Tip display Super AMOLED
Dimensiune display 30.4 mm
Stil display Rotund
Conectivitate NFC GPS Glonass Bluetooth 5.0 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, supporting 2.4/5 GHz Dual-Band Beidou LTE Galileo
Tip procesor Dual core
Frecventa procesor 1.18 GHz
Capacitate memorie RAM 1.5 GB
Capacitate stocare 16 GB
Tip baterie 247 mAh
Capacitate baterie 247 mAh
Autonomie 40 h
Tip incarcare Wireless

Functii

Activitate monitorizata Distanta parcursa Monitorizare ritm cardiac Ritm cardiac Tensiune
Functii Monitorizare somn
Rezistenta la apa 5 atm
Senzori Barometru Senzor de lumina Accelerometru Giroscop Geomagnetic Samsung BioActive
Tehnologie Smart