Retete sanatoase - Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere.

Retete sanatoase - Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere.

Peste 350 de pagini color cu indicatii si retete sanatoase pentru detoxifierea mintii si a trupului, pentru o slabire sanatoasa si apoi, pentru o mentinere echilibrata. Fiecare meniu are o poza color reprezentativa.

Aceasta carte este un ghid unic, in care vei descoperi detoxifierea pentru minte si suflet, dieta si meditatie, puterea gandurilor, cum sa faci pace cu tine si cum sa faci fata provocarilor.
Ce este cartea
Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere?

Aceasta carte este un ghid unic, in care vei descoperi detoxifierea pentru minte si suflet, dieta si meditatie, puterea gandurilor, cum sa faci pace cu tine si cum sa faci fata provocarilor.

Este o carte speciala pentru detoxifiere, slabire si totodata pentru schimbarea gandirii; schimbarea ta ca femeie.

Este o carte scrisa de o femeie care a trecut prin probleme, o femeie care la fel ca si tine s-a luptat cu neincrederea cu fricile si cu kilogramele in plus.

Este o mama, a trecut de 2 ori prin sarcini si kilograme, frustrari, ganduri, iar acum in acest ghid spulbera toate iluziile si iti prezinta fara a se ascunde cum a reusit, cum sa reusesti si tu.

Ce contine cartea Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere?

1.DETOXIFIERE

Acest capitol are aproximativ 102 de pagini pline de informatii testate si validate atat de mine, cat si de catre toate femeile care au lucrat cu mine. Vei avea aproximativ 45 de retete (mic dejun, pranz si cina) cu poza speciale pentru detoxifierea mintii si a trupului, astfel incat sa fii fericita in timp ce incepi sa slabesti si sa o faci cu tot dragul.


2.DIETA SLABIRE

Acest capitol are aproximativ 145 de pagini pline de informatii testate si validate atat de mine, cat si de catre toate femeile care au lucrat cu mine. Vei avea aproximativ 90 de retete (mic dejun, pranz si cina) cu poza speciale pentru o slabire sanatoasa, astfel incat sa continui fericita sa slabesti si sa o faci cu tot dragul.


3.RETETE PENTRU MENTINERE

Odata ce ai ajuns la mentinere, esti deja familiarizata cu un stil de viata sanatos. Acest capitol are aproximativ 19 de retete (mic dejun, pranz si cina) cu poza speciale pentru o mentinere sanatoasa, astfel incat sa te bucuri de rezultatele tale cu tot dragul.
Pentru cine este cartea Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere?

Cartea Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere este creata special pentru acele femei care s-au saturat de esecuri in lupta impotriva kilogramelor in plus, atat spiritual, cat si trupesc.

Cartea este pentru tine daca:

✓ Ai tot incercat sa slabesti cu diferite metode care nu au avut nici un efect sau care, din pacate te-au afectat si mai mult.
✓ Atunci cand te uiti in oglinda, nu iti place ceea ce vezi si iti doresti sa faci o schimbare.
✓ Nu vrei sa treci la urmatoarea marime si sa revii la hainele tale mai stramte.
✓ Iti doresti sa scapi de kilogramele in plus, insa nu esti destul de motivata.
✓ Vrei sa faci parte dintr-o comunitate activa, cu femei puternice, ce au depasit toate aceste situatii prin care, probabil, treci si tu acum.

Retete sanatoase - Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere.
Retete sanatoase - Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere.

Ce castigi cand comanzi cartea Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere?

✓ Inveți foarte usor ce înseamnă un stil de viață sănătos.
✓ Evoluezi natural, pentru totdeauna, fără diete, pastile și alte “scurtături".
✓ Vei da jos kilogramele in plus, fara frica aparitiei efectului yo-yo.
✓ Daca urmezi indicatiile din carti, vei observa diferente mari pe cantar si in oglinda chiar din timpul detoxifierii.
✓ Vei slăbi fără pastile, liposucție, tăiatul stomacului și alte nebunii ce atacă doar efectul și nu cauza.


Descopera oferta 👉👉 https://bit.ly/3cUnTVO