LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75192 - VIDEO

LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75192 - VIDEO

Supremul LEGO Star Wars Millennium Falcon a aterizat! Cu 7.500 elemente, super rapida nava Corellian a lui Han Solo este doldora de cele mai grozave detalii si dotari distractive.

Minuneaza-te de detaliile complexe ale carenei, antena parabolica cu senzor, tunurile superioare si inferioare, cu laser cvadruplu, cele 7 picioare de aterizare, rampa de imbarcare care coboara si tunul explozor ascuns.

Aseaza pana la 4 minifigurine in carlinga cu cupola detasabila si scoate panourile exterioare pentru a dezvalui interiorul extrem de detaliat.

Cala principala are scaune pentru minifigurine, un joc holografic Dejarik, post de asistenta tehnica cu scaun rotativ pentru o minifigurina, si o constructie de cadru de usa cu decoratiuni de pasaj.

Fa-ti drum pana la compartimentul posterior pentru a urmari hyperdrive-ul de la pupitrul de comanda.

LEGO Star Wars - Millennium Falcon
LEGO Star Wars - Millennium Falcon

Mai este de asemenea un compartiment ascuns in podea, 2 trape pentru capsule de salvare si o scara de acces la scaunul postului de artilerie, precum si un panou detasabil de carena cu un tun cu laser cvadruplu complet rotativ. Expune Millennium Falcon impreuna cu seturile tale preferate pentru articolul perfect al colectionarului … si cand ai impresia ca nu se poate mai bine, deconecteaza echipajul si schimba antena parabolica cu senzor pentru a crea versiunea clasica sau cea din Episodul VII/VIII din Millennium Falcon.

Forta este puternica cu acest set!

Retraieste Saga Star Wars!

Setul contine doua echipaje, astfel incat sa puteti expune atat scene din filmele clasice, cat si cele noi!

Traieste mai multa emotie cu acest set!

Panourile detasabile din scaun te plaseaza in mijlocul actiunii!

Deschideti cabina!

Cu peste 7.500 de piese veti obtine o experienta de constructie plina de distractie si provocari.

Lupta impotriva Primului Ordin!

Personalul canoanelor laser cu patru patrulare superioare si inferioare!

Copia fidela a emblematicului Millennium Falcon!

O multime de detalii realiste, inclusiv detalii complexe pe exterior, tunuri cvadruple cu laser superioare si inferioare, picioare de aterizare, rampa mobila pentru imbarcare si o cabina cu plafon detasabil, pentru 4 minifigurine.

Brosura cu instructiuni de constructie detaliate!

Brosura contine informatii despre proiectant si fapte elaborate despre acest set remarcabil.

Descopera cel mai mare si mai detaliat model Millenium Falcon LEGO Star Wars pe care l-am creat vreodata - practic, cu 7500 piese, acesta este unul dintre cele mai mari modele LEGO, punct! Aceasta interpretare uimitoare a transportorului Colelian a lui Han Solo are toate detaliile pe care si le-ar putea dori fanii Star Wars de orice varsta, inclusiv detalii complexe pe exterior, tunuri cvadruple cu laser superioare si inferioare, picioare de aterizare, rampa mobila pentru imbarcare si o cabina cu plafon detasabil, pentru 4 minifigurine.

LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75192
LEGO Star Wars - Millennium Falcon

Detaseaza panouri individuale din fuzelaj si descopera cala principala plina cu detalii, compartimentul anterior si statia de artilerie. Acest model uimitor contine, de asemenea, antene interschimbabile cu senzori si echipaj, deci tu decizi daca vei recrea aventuri clasice LEGO Star Wars cu Han, Leia, Chewbacca si C-3PO, sau daca vei intra in lumea din Episodul VII si Episodul VIII cu Han mai in varsta, Rey, Finn si BB-8!


✓ Sunt incluse 4 minifigurine clasice ale echipajului clasic: Han Solo, Chewbacca, Printesa Leia si C3PO.
✓ Sunt incluse si 3 minifigurine ale echipajului din Episodul VII si Episodul VIII: Han Solo mai batran, 2 Porg de construit si un Mynock de construit.
✓ Partea exterioara contine panouri de fuzelaj detasabile detaliate, o rampa de imbarcare mobila, tun blaster ascuns, cabina cu plafon detasabil pentru 4 minifigurine, antene interschimbabile rotunde sau dreptunghiulare cu senzori, tunuri cvadruple cu laser superioare si inferioare si 7 picioare de aterizare.
✓ Cala principala contine o zona cu scaune, joc holografic Dejarik, casca pentru antrenament de lupta, statie de inginerie cu scaun rotativ pentru minifigurina si o constructie-intrare cu decoratiune-pasaj.
✓ Compartimentul anterior contine camera motoarelor cu hyperdrive si consola, 2 usi, compartiment ascuns in podea, 2 trape pentru navete de salvare, consola de inginerie si scara de acces catre statia de artilerie.
✓ Statia de artilerie contine un scaun pentru minifigurina artilerist si un panou de fuzelaj detasabil cu tun cvadruplu cu laser, complet rotativ. Pe partea anterioara este montat un tun cvadruplu cu laser aditional.
✓ Acest model contine 7541 piese.
✓ Este inclusa, de asemenea, o placheta cu informatii.
✓ Contine o piesa de plafon noua pentru octombrie 2017.
✓ Armele echipajului clasic includ: pistolul blaster a lui Han si arma bowcaster a lui Chewbacca.
✓ Armele echipajului din Episodul VII si Episodul VIII includ pistolul blaster a lui Han, pistolul blaster mic si argintiu a lui Rey si pusca blaster medie a lui Finn.
✓ Schimba elementele si caracteristicile echipajului si joaca-te cu versiunea clasica sau cu cea din Episoadele VII si VIII a Millennium Falcon!
✓ Deschide panourile individuale din fuzelaj si descopera interiorul detaliat, mentinand  aspectul exterior complet.
✓ Gliseaza panoul si foloseste tunul blaster ascuns.
✓ Intoarce capul minifigurinelor clasice Leia si Han, pentru a descoperi decoratiunile cu masca pentru respiratie.
✓ Acest model este o jucarie intergalactica perfecta sau un model emblematic, ideal pentru a fi expus.

Detalii

Sex: Adulti
Varsta minima: 16
Varsta maxima: 99
Numar piese: 7.541
Dimensiuni: 38.5 x 53.3 x 46 cmLEGO Star Wars - Millennium Falcon 75192
LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75192
LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75192