Descoperă lumea captivantă a gaming-ului cu Consola PlayStation 5 Slim

Descoperă lumea captivantă a gaming-ului cu Consola PlayStation 5 Slim

Descoperă lumea captivantă a gaming-ului cu Consola PlayStation 5 Slim, o bijuterie tehnologică ce redefinește experiența ta de divertisment digital. Cu noi posibilități de gaming, această consolă aduce în prim plan tehnologia de vârf pentru a-ți oferi aventuri uluitoare.


Beneficiază de sunet 3D remarcabil redat prin boxele incorporate în televizor, aducând jocurile tale preferate la viață într-un mod cu totul nou. Experimentează încărcarea de mare viteză cu un SSD ultra-rapid, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare este redus la minimum, iar tu te poți bucura de aventurile tale preferate fără întreruperi.

Consola PlayStation 5 (PS5) Slim, 1TB SSD, D-Chassis

Cu o tehnologie de gaming puternică într-un design de consolă elegant și compact, PlayStation 5 Slim oferă un gameplay rapid și fluid la un număr ridicat de cadre pe secundă, ajungând până la 120 fps pentru jocurile compatibile. Tehnologia HDR asigură că jocurile tale preferate sunt afișate în game de culori incredibil de vibrante și naturale, oferindu-ți o experiență vizuală captivantă.

Controlerul fără fir DualSense completează experiența, oferind feedback haptic și trigger adaptative pentru a te conecta mai profund cu jocurile tale.

Cu tehnologia audio Tempest 3D, vei fi imersat într-un sunet captivant și detaliat, adăugând o dimensiune suplimentară la experiența ta de gaming.

Cu compatibilitatea cu jocurile din generația anterioară și funcția Game Boost, poți juca și îmbunătăți titlurile tale preferate, descoperindu-le într-o lumină nouă. PlayStation 5 Slim deschide porțile către un univers de aventuri captivante, punându-ți la dispoziție instrumentele necesare pentru a te bucura de gaming la cel mai înalt nivel.