Tefal Easy Fry XXL EY701D15, Friteuza fara ulei

Tefal Easy Fry XXL EY701D15 - Friteuza fara ulei

Friteuza fără ulei Tefal Easy Fry XXL EY701D15 reprezintă o alegere remarcabilă pentru cei care doresc să gătească sănătos și gustos. Cu o temperatură ajustabilă și 8 programe pre-setate, această friteuză oferă versatilitate și control deplin asupra procesului de gătire.

Tehnologia 3D Air Pulse este un aspect distinctiv al acestei friteuze, asigurând o distribuție uniformă a căldurii pentru rezultate perfect crocante și delicioase. Indiferent dacă doriți să prăjiți cartofi, să gătiți carne sau să preparați gustări sănătoase, friteuza Tefal Easy Fry XXL vă oferă posibilitatea de a vă bucura de mâncare delicioasă, fără exces de ulei.

Cu funcția Auto OFF, friteuza este echipată pentru a asigura siguranța și economisirea energiei. Aceasta se oprește automat după ce procesul de gătire este complet, oferindu-vă liniștea că aparatul nu va rămâne în funcțiune nedorit.

În concluzie, friteuza Tefal Easy Fry XXL EY701D15 este nu doar o unealtă de gătit, ci și un partener dedicat pentru cei care apreciază sănătatea și gustul autentic în bucătărie.

Friteuza fara ulei Tefal Easy Fry XXL EY701D15, 1850W, 1.6kg, Temperatura ajustabila, 8 programe, Functie Auto OFF, Tehnologia 3D Air Pulse, Negru/inox


Solutia ideala pentru a prepara retetele favorite in fiecare zi

Bucura-te de preparate crocante si gustoase cu un nivel scazut, spre deloc, de ulei*. Capacitatea mare a vasului permite gatirea pana la 8 portii (5.6 L) de preparate delicioase, ideal pentru intreaga familie. Friteuza Easy Fry XXL ofera posibilitatea nu numai de a praji, ci si de a coace si prepara gratar intr-un timp scurt.

Tefal Easy Fry XXL EY701D15 - Friteuza fara ulei

Friteuza Tefal Easy Fry XXL: Noua friteuza ce-ti va permite sa prepari retete crocante si delicioase cu un nivel scazut, spre deloc, de ulei*

Friteuza Tefal Easy Fey XXL este solutia ideala pentru a prepara retete delicioase si crocante in fiecare zi. Prajeste, coace si prepara gratar toate retetele tale favorite cu un nivel scazut de ulei.

Tehnologia Air Pulse presupune un flux de aer cald ce ofera o textura crocanta irezistibila la exterior.

Bucura-te de o gama variata de preparate datorita celor 8 programe pre-setate: cartofi prajiti, cotlet, creveti, prijituri, pizza, peste, gratar, coacere. Vasul de mari dimensiune este ideal pentru intreaga familie, iar panoul de control digital ofera o utilizare usoara.

Friteuza TEFAL Easy Fry XXL EY701D15

  • Capacitate de 5.6 L, pana la 8 portii;
  • Carcasa din inox;
  • Temperatura ajustabila de la 80°C la 200°C;
  • 8 programe pre-setate: cartofi prajiti, cotlet, creveti, prijituri, pizza, peste, gratar, coacere;
  • Timer de pana la 60 de minute*;
  • Functie de Oprire Automara;
  • Invelis antiaderent al vasului;
  • Tehnologia 3D Air Pulse;
  • Componente detasabile compatibile cu masina de spalat vase.
Tefal Easy Fry XXL EY701D15 - Friteuza fara ulei

Capacitate XXL

Friteuza dispune de o capacitate de pana la 5.6 L, pentru pana la 8 portii de preparate delicioase.

Rezultate delicioase si crocante datorita Tehnologiei Hot Air

Friteuza Easy Fry XXL este echipata cu Tehnologia Hot Air ce presupune un flux de aer cald ce ofera preparatelor o textura crocanta la exterior, in timp ce interiorul ramane fraged, folosind un nivel scazut de ulei*

Ajustare precisa a temperaturii

Friteuza permite ajustarea temperaturii de la 80°C la 200°C pentru rezultate perfecte.

Preparate sanatoase

Prajeste, coace si prepara gratar cu un nivel scazut, spre deloc, de ulei*. De la pui crocant la briose cu fulge de ciocolata, cartofi prajiti si creveti, alege reteta si lasa aparatul sa faca treaba in locul tau!

Confort in utilizare

Timerul de pana la 60 de minute, cu functie de Oprire automata, te va avertiza atunci cand preparatul este gata.

Sistem patentat

Acesta permite detasarea grilei pentru inlaturarea uleiului de la fundul vasului, obtinand astfel retete delicioase si sanatoase.

Usor de utilizat

Easy Fry XXL dispune de un panou de control digital intuitiv pentru o utilizare usoara de fiecare data.

8 programe pre-setate

Cartofi prajiti, friptura, creveti, prajituri, pizza, peste, gratar, coacere.Tefal Easy Fry XXL EY701D15 - Friteuza fara ulei
Tefal Easy Fry XXL EY701D15 - Friteuza fara ulei