NOU! Multicooker Optimo - Delimano

NOU! Multicooker Optimo - Delimano

💥[NOUL MULTICOOKER OPTIMO]💥 Puneți toate ingredientele, configurați programul, faceți tot ce doriți până când este gata.

✅ Pregătiți ingredientele
✅ Configurați programul
✅ Bucurați-vă de timp cu familia

Pregătește o varietate de preparate delicioase cu Delimano Multicooker Optimo! Puternic și ușor de folosit, suplinește gătitul pe plită sau în cuptor, într-un singur aparat. Cele 6 funcții presetate și temporizatorul îți vor ușura munca în bucătărie. Capacitatea de 5 L îți va permite să gătești pentru întreaga familie, în timp ce vasul antiaderent previne lipirea și asigură o curățare ușoară.

Gătești preparate delicioase și economisești timp cu Multicooker Optimo

Ușurează-ți munca în bucătărie cu Multicooker Optimo! Este practic, iar tu economisești timp.

Te ajută să gătești preparatale tale favorite cu o simplă apăsare de buton și este rapid și ușor de folosit, mai ales în zilele pline.

Delimano Multicooker Optimo
Multicooker Optimo - Delimano

Gata cu vasele murdare!

Preparatele pentru întreaga familie vor fi gata cât ai clipi și, în plus, vei avea o singură oală de spălat. Tot ce ai nevoie pentru a pregăti legume la abur, pește, orez, tocănițe, iaurt, terci sau preparate prăjite.

Delimano Multicooker Optimo
Multicooker Optimo - Delimano

Un mod mai inteligent de a găti

Mănâncă responsabil, chiar dacă timpul nu ține cu tine de cele mai multe ori! Multicooker Optimo îți permite să gătești fără să supraveghezi dispozitivul. Acesta dispune de afișaj digital LCD cu simboluri, este nevoie doar să alegi programul.

Consumul redus de energie îți permite să economisești bani și îl poți folosi oriunde, chiar și când pleci în concediu.

Delimano Multicooker Optimo
Multicooker Optimo - Delimano

6 programe presetate te ajută să pregătești o mulțime de rețete

Ai la îndemână 6 funcții presetate pe care le poți folosi pentru a pregăti orice fel de preparat, de la legume, la carne și pește. Cu funcția DIY poți personaliza temperatura și durata de gătit.

De ce e atât de convenabil să gătești cu Multicooker Optimo?

Delimano Multicooker Optimo

1. Pregătește și adaugă ingredientele

Utilizează accesoriile incluse sau vasul gradat pentru a-ți ușura munca

Delimano Multicooker Optimo

2. Selectează programul

Poți alege unul dintre programele presetate sau poți folosi programul DIY - setează timpul și temperatura și alege vasul de gătit precum oala sau coșul special.

Delimano Multicooker Optimo

3. Lasă dispozitivul să facă toată treaba

Între timp, poți să te joci cu copiii, să te odihnești sau să te ocupi de treburile casnice - o masă proaspătă, plină de vitamine și minerale, te va aștepta.

Delimano Multicooker Optimo

4. Bucură-te de preparatul favorit

Fii responsabil cu ceea ce mănânci, chiar dacă timpul nu îți permite de cele mai multe ori.

Și mai mult confort pentru a-ți satisface nevoile

Dacă utilizezi funcția de pornire întârziată până la 24 de ore, poți ajunge acasă și voilà, te bucuri de o masă proaspăt gătită! Funcția Keep warm îți păstrează preparatul cald. Mai mult decât atât, utilizarea acestui dispozitiv este sigură, astfel încât să te poți bucura de și mai mult timp liber, fără prea multe griji. Multicooker Optimo reprezintă alegerea perfectă pentru a găti preparate exotice, fructe de mare sau alimente care necesită mai mult timp.

Puternic și generos când vine vorba de capacitate

Delimano Multicooker Optimo te va impresiona prin designul său modern - carcasa din oțel inoxidabil, în combinație cu detaliile și capacul negru, potrivite oricărei bucătării. Multicooker Optimo este eficient din punct de vedere energetic, iar vasul interior de 5 L cu înveliș antiaderent, ușor de spălat, este suficient de mare pentru a te ajuta să gătești pentru întreaga familie.

Delimano Multicooker Optimo
Multicooker Optimo - Delimano

Descoperă oferta 👉👉 https://bit.ly/3vsMI3x