Noul espressor de cafea de la Breville te transforma in barista

Noul espressor de cafea de la Breville te transforma in barista

Cu tehnologie Thermoblock și o presiune de 15 bari, Espressorul Manual Barista Mini de la Breville este alegerea perfectă pentru orice pasionat de cafea. Datorită designului său compact și elegant, acest espressor va ocupa foarte puțin spațiu în bucătăria dvs., dar va livra în același timp o experiență de cafea de înaltă calitate.

Espressor Manual Barista Mini Breville

Espressor Manual Barista Mini Breville

Funcția sa avansată de Thermoblock asigură că apa este încălzită rapid și în mod uniform, astfel încât să puteți savura o cafea aromată și cremoasă în fiecare dimineață. Cu un recipient de lapte de 350 de mililitri inclus, spumează
laptele cu steam wand-ul aparatului și crează modele unice în spuma densă de
lapte – Latte Art la tine acasă! Cappuccino, Latte Machiatto, Flat White, și
multe alte specialități pot fi preparate simplu și rapid.


Espressor Manual Barista Mini Breville

Espressorul vine cu un rezervor detașabil de 2 litri pentru apă, ceea ce vă permite să-l umpleți și să-l curățați cu ușurință. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reumplerea frecventă a rezervorului, deoarece capacitatea sa generoasă va face față multor cafele pe parcursul zilei.

Indiferent dacă sunteți un începător entuziast sau un barista experimentat, Espressorul Manual Barista Mini de la Breville vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de cafeaua preferată chiar în confortul propriei case. Cu acest espressor de înaltă calitate, veți putea crea băuturi autentice, pline de arome și bucurie.

Descoperiți plăcerea de a prepara cafea cu Espressorul Manual Barista Mini de la Breville și bucurați-vă de fiecare înghițitură dintr-o cafea perfectă!

Control optim al temperaturii

Control optim al temperaturii Espressor Manual Barista Mini Breville

Sistemul în 3 pași combină încălzirea rapidă prin funcția Thermoblock, pre-infuzarea cafelei pentru o extragere egală și controlul PID avansat ce are rolul de a distribui o temperatură optimă și constantă pe durata extracției.


Sistem auto shot control

Sistem auto shot control Espressor Manual Barista Mini Breville

Selectează între single (30ml) și double shot (60ml) și savurează o cafea cu aromă intensă! Folosește două cești micuțe și alege DoubleShot pentru a prepara două espresso în același timp!

Portafiltru de 58mm

Portafiltru de 58mm Espressor Manual Barista Mini Breville

Espressorul de cafea Barista Mini de la Breville  are un portafiltru de 58mm, folosit la toate espressoarele profesionale, cu o capacitate de 20-22g de cafea.

Spumare a laptelui

Spumare a laptelui Espressor Manual Barista Mini Breville

Rotind spre dreapta se activează funcția de spumare a laptelui iar spre stânga selectezi opțiunea de apă fierbinte pentru ceaiuri și cafea neagră lungă!

Latte Art la tine acasă

Latte Art la tine acasă Espressor Manual Barista Mini Breville

Steam wand-ul cu abur spumează laptele și deschide noi orizonturi creative în materie de Latter Art, care îi vor impresiona până și pe cei mai pretențioși musafiri!

Sistem de preinfuzare

Sistem de preinfuzare Espressor Manual Barista Mini Breville
Espressorul Barista Mini de la Breville dispune de un sistem de pre-infuzare a cafelei. Înainte de fluxul constant de apă, espressorul distribuie o cantitate mai mică de apă fierbinte peste cafeaua presată pentru a elibera aroma intensă a acesteia.


Espressor Manual Barista Mini Breville