Robot de bucătărie Dolcevita de la Delimano

Robot de bucătărie Dolcevita de la Delimano

De la pâine la brioșe și creme, acest robot de bucătărie compact este fiabil, ușor de depozitat și perfect pentru majoritatea sarcinilor de mixare zilnice.

Bolul din oțel inoxidabil de 4,5 l, motorul de 800 W și cele 3 atașamente pot face față oricărei rețete. 10 trepte de viteză + funcție de pulsare pentru un control precis asupra rețetei tale.

Obține compoziția și aluatul cu ușurință cu Robotul de Bucătărie Delimano Dolcevita

Cu o putere mare, dar suficient de compact pentru a putea fi manevrat cu ușurință, Robotul de bucătărie Delimano Dolcevita, cu exteriorul său elegant, este ajutorul perfect în bucătărie pentru toate acele sarcini zilnice de mixat, bătut, frământat și amestecat.

Cei 800W ai săi pot frământa fără efort un aluat, bate ouăle și frișca. Bolul generos de 4,5l din oțel inoxidabil este suficient de mare pentru aproape oricare dintre rețetele tale: poate conține cu ușurință un aluat făcut din 1400 g de făină și 700 ml de apă.

Robot de bucătărie Dolcevita de la Delimano

Cu cele mai utile 3 accesorii

Robotul de bucătărie Delimano Dolcevita include 3 atașamente care îți vor face procesul de gătit și coacere mult mai ușor și mai rapid:

  • cârlig pentru frământat aluatul
  • tel pentru bătut albușurile spumă
  • paletă de amestecat

În timpul mixării, acțiunea de mixare eliptică va acoperi întregul bol - capul de mixare se învârte în timp ce se rotește complet în interiorul bolului, permițând o mixare mai bună decât mixerele de masă tradiționale cu două palete.

Nu mai este nevoie să te oprești și să cureți ingredientele de pe partea laterală a bolului.

Robotul de bucătărie include o protecție împotriva stropilor, astfel încât să poți amesteca un aluat, merengue sau un tort de ciocolată fără să stropești toată bucătăria. Protecția împotriva stropilor este autoportantă - rămâne la locul ei chiar dacă capul înclinabil este deschis.

Robot de bucătărie Dolcevita de la Delimano

10 trepte de viteză și o funcție de pulsare

Fiecare rețetă necesită diferite setări de viteză: unele aluaturi au nevoie de o viteză mică, în timp ce pentru a bate albușurile, de exemplu, este nevoie de o viteză mai mare.

Robotul de bucătărie Delimano Dolcevita oferă 10 trepte de viteză, plus o funcție de pulsare, în cazul în care ai nevoie de un scurt boost de putere suplimentară. Cele 10 trepte viteze îți oferă o versatilitate maximă și un control precis la fiecare viteză.

Schimbarea vitezei se face lin, nu în trepte, pentru o setare și mai precisă a vitezei, deoarece robotul va accelera/încetini prin rotirea butonului, fără pauze. Această caracteristică este utilă atunci când trebuie să adaugi ingrediente în compoziție - nu mai trebuie să oprești robotul doar pentru a adăuga făină.

Utilizare fără complicații

Robotul de bucătărie Delimano Dolcevita a fost realizat cu gândul la timpul și siguranța ta. Pentru a-ți face viața în bucătărie mai ușoară, robotul include o mulțime de caracteristici prietenoase:

  • Toate accesoriile sunt acoperite cu un strat antiaderent și pot fi spălate în mașina de spălat vase, precum și bolul din oțel inoxidabil
  • Angrenaj robust - am folosit un angrenaj metalic durabil pentru o durată de viață mai lungă și o performanță fiabilă
  • Picioarele antiderapante mențin robotul stabil în timpul utilizării, chiar și în cazul prelucrării aluaturilor mai groase
  • Protecția împotriva stropilor te protejează împotriva scurgerilor, picăturilor și vărsărilor.
  • Bolul este confecționat în totalitate din oțel inoxidabil, asigurând astfel igiena; nu se adună mucegai și reziduuri în spatele pieselor din plastic
  • Inteligent în interior - Tehnologia de pornire soft inteligentă controlată prin PCB este inclusă pentru o performanță mai bună și fără stropiri
  • Ușor de utilizat - deschide capătul înclinat cu un buton de ridicare, adaugă atașamentul, adaugă bolul, setează viteza din buton - și începe să pregătești desertul sau felul de mâncare preferat cu ușurință. Pur și simplu totul este făcut cu un simț al utilizării simple și intuitive.
Robot de bucătărie Dolcevita de la Delimano

Informații de bază:

✅ 220V-240V, 50Hz/60Hz
✅ Putere 800W
✅ Capacitatea bolului din oțel inoxidabil 4,5 L
✅ 10 trepte de viteză
✅ Funcție de pulsare
✅ Cârlig pentru aluat
✅ Paletă de amestecare cu lamelă
✅ Tel pentru bătut ouă
✅ Protecție împotriva stropilor

Pachetul include:

✅ 1x bază cu motor de 1100W
✅ Angrenaj metalic
✅ Tehnologie inteligentă de pornire ușoară
✅ 10 trepte de viteză + PULS
✅ 1x bol de amestecare din oțel inoxidabil de 4,5L
✅ 1x cârlig de aluat, cu înveliș antiaderent
✅ 1x paletă de amestecare, cu înveliș antiaderent
✅ 1x tel din oțel inoxidabil
✅ 1x protecție împotriva stropilor cu autoportantă