Tigaia de clătite Titanium Legend - Top-Shop

Tigaia de clătite Titanium Legend - Top-Shop

Indiferent dacă este iarnă, vară, dimineață sau după-amiază, clătitele sunt întotdeauna o idee bună! Tigaia de clătite Titanium Legend are înveliș QuanTanium™, ceea ce înseamnă că poți întoarce cu ușurință clătitele și, mai mult decât atât, poți folosi tigaia pe orice tip de plită.

Tigaia are mânerul din bachelită și diametrul de 26 cm. Este indispensabilă în bucătăria ta.

Tigaia pentru clătite pe care bunicile o aprobă

Clătitele americane cu afine sau cele subțiri cu marmeladă sau ciocolată tartinabilă - alegerea îți aparține! Indiferent de preferințe, această tigaie de clătite emailată, din oțel carbon, este exact ce ai nevoie pentru a pregăti un mic dejun copios sau o gustare dulce după o zi grea. Datorită stratului antiaderent, poți întoarce și transfera cu ușurință clătitele din tigaie în farfurie.


Clătite gustoase, gata să îți răsfețe papilele gustative

Clătite gustoase, gata să îți răsfețe papilele gustative

Clătitele îți vor ieși întotdeauna gustoase datorită oțelului carbon, care asigură o distribuție uniformă a căldurii, combinat cu 3 straturi întărite cu particule de titan.

Dar nu vei fi impresionat doar de gustul bogat al clătitelor. Finisajul emailat conferă un aspect premium, extrem de atractiv. Cu un diametru de 26 cm, această tigaie este mult mai mare decât orice altă tigaie pentru clătite.

Clătite gustoase, gata să îți răsfețe papilele gustative

Combinația ideală de materiale

Tigaia de clătite Titanium Legend combină 2 materiale de cea mai bună calitate:

  • Oțelul carbon emailat este un material fiabil și robust, folosit de bunicii noștri de decenii întregi. Este mai receptiv la căldură, adică încălzește mai repede, mai uniform, fără zone fierbinți și reține căldura mai mult. Stratul exterior de email oferă durabilitate extinsă, rezistență la coroziune și un aspect minunat fără a fi afectat de trecerea timpului.
  • Acoperirea multistratificată QuanTanium® pe bază de apă, este consolidată cu particule de titan, oferă până la 25.000 de cicluri de testare a rezistenței la abraziune umedă și până la 25.000 de cicluri de testare a conductivității termice. Acest lucru înseamnă că oferă o rezistență incredibilă la zgârieturi, abraziuni și utilizare îndelungată, în timp ce își menține minunatele proprietăți antiaderente - pentru o lungă perioada de timp.

Cum este făcut stratul Titanium Legend?

1. Strat de email

Pentru a proteja împotriva coroziunii și a petelor.

2. Bază de oțel carbon

Pentru conductivitatea și distribuirea optimă a căldurii.

3. Strat primar cu particule pe bază de titan

Pentru aderență optimă și întărire primară.

4. Strat de mijloc ușor întărit

Întărire adițională a straturilor.

5. Strat superior cu eliberare rapidă

Pentru cele mai bune proprietăți antiaderente.12345

Cum este făcut stratul Titanium Legend?

Performanțe excelente

Titanul este recunoscut pentru raportul său ridicat atunci când vine vorba de rezistență și greutate - întărește învelișul și oferă rezistență. Rezultatul este un strat antiaderent, rezistent la zgârieturi, care îți permite să gătești cu doar o picătură de ulei și cu un conținut scăzut de grăsimi.

Performanțe excelente

Tradiție și comoditate

Pentru a te asigură că îți vor ieși cele mai bune clătite de fiecare dată, am adăugat rețeta noastră preferată pe spatele tigăii, astfel încât să o poți avea la îndemână oricând ai nevoie. Copiii le vor adora!

Când ai terminat, pune tigaia în mașina de spălat vase și bucură-te de o porție de clătite cu toppingul tău preferat!

Tradiție și comoditate

Doar o picătură de ulei

Gătești mai sănătos cu doar o picătură de ulei.

Mai puțină energie folosită la gătit

Produsele de gătit din oțel carbon se încălzesc mai repede, mai uniform, rețin căldura mai mult timp și au un consum de energie cu până la 50%1 mai mic pe plita cu inducție.

Mai rezistentă

Această tigaie pentru clătite este cu 22%2 mai rezistentă.

Gătești la temperaturi mai scăzute

Ca tigaia să reziste în timp și tu să obții cele mai bune rezultate, gătește la foc mic sau mediu.

Fabricată în Spania

Producție locală în U.E.

Potrivită pentru orice tip de plită

Combinația de materiale moderne și tradiționale îți permite să gătești pe orice tip de plită

1 Când utilizați tigaia DELIMANO® Titanium Legend, în comparație cu o tigaie din aluminiu cu fund de inducție complet (39%) și tigaia cu fund cu inducție cu puncte (47%), la nivelul 6 de temperatură pe plita cu inducție.
2 În comparație cu tigăile de clătite Delimano.