Pregateste preparatele preferate la gratarul electric de masa Delimano Joy

Pregateste preparatele preferate la gratarul electric de masa Delimano Joy

Grătarul electric de masă Delimano Joy îți permite să te bucuri de pregătirea burgerilor, a cârnăciorilor și a legumelor, indiferent de vreme.

Include un grătar plat, cu acoperire antiaderentă. Putere: 2300 W. Dimensiuni: 59.2 x 32.3 x 7 cm.

Pregătește un picnic delicios, indiferent de vreme cu grătarul electric de masă

Ideal pentru un mic dejun delicios, un prânz proaspăt, o cină specială sau pentru petreceri în familie. Grătarul electric de masă Delimano Joy reprezintă un grătar universal, cu ajutorul căruia poți pregăti preparatele preferate, indiferent de vreme. Suntem convinși că îl vei îndrăgi! Este ușor de depozitat și poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior. Are o suprafață de gătit de dimensiuni generoase, cu 2 zone pentru gătit; îl poți asambla în mai puțin de 1 minut, așadar, nu îți va lua prea mult timp.

Grătar electric de masă Joy Delimano
Grătar electric de masă Joy Delimano

Suprafața netedă și cea cu striații pentru orice fel de preparat

Potrivită pentru micul dejun, prânz sau cină, acest grătar versatil este ideal pentru a prepara tot felul de mâncăruri delicioase:

✓ partea netedă a suprafeței grătarului este potrivită pentru a găti ouă prăjite, creveți, cartofi, burgeri, clătite și prăjituri;
✓ suprafața cu striații este excelentă pentru a pregăti bacon, vită, kebab, legume, pește și multe altele.

Grătar electric de masă Joy Delimano
Grătar electric de masă Joy Delimano

Controlul temperaturii

Controlul temperaturii: Cu ajutorul termostatului reglabil, cu mai multe poziționări pentru reglarea temperaturii de gătit între 80°C și 200°C, poți să pregătești vita în sânge, medie sau bine făcută, în funcție de preferințe.
Folosește-l oriunde dorești: Grătarul electric de masă Delimano Joy arată bine și este compact, așadar, poți să-l lași chiar și pe masă. Întrucât nu produce fum, acesta poate fi folosit și pe terasă, balcon sau în grădină - ai nevoie doar de electricitate.*
Antiaderent: Suprafața antiaderentă împiedică alimentele să se lipească în timpul gătitului. Pe grătarele obișnuite, multe alimente rămân lipite de suprafață, dar nu și atunci când utilizezi Grătarul electric de masă Delimano Joy. După ce termini de gătit, șterge suprafața și pune-o în mașina de spălat vase - nu este nevoie să o cureți înainte.

Încălzește și distribuie căldura în mod rapid: Acest grătar are o putere de încălzire de 2300 W, se încălzește rapid și uniform și menține o temperatură constantă. Termostatul permite reglarea manuală a unei temperaturi corespunzătoare pentru fiecare preparat.
Fără dezastru în bucătărie: Tava specială acumulează lichidele, grăsimile și uleiul. Nu vei face dezorinde în bucătărie, iar rezultatele vor fi pe măsură, indiferent de preparatul pe care-l pregătești - fructe de mare, legume, vită, pește, ouă sau clătite.
Ușor de depozitat: Grătarul electric de masă Delimano Joy este extrem de ușor și merue la îndemână. Ocupă foarte puțin spațiu și încape aproape în orice loc. Așadar, este potrivit pentru iubitorii de grătar care locuiesc în apartamente mici.

*Acest aparat nu trebuie să intre în contact cu apa și este destinat numai utilizării uscate. Pentru utilizare în aer liber, poate fi operat numai pe timp uscat și trebuie ferit de precipitații și schimbări atmosferice. Consultați manualul de utilizare pentru eficiență maximă.

Pregătește preparatele preferate la grătar

Grătarul electric de masă Joy a fost gândit pentru a fi folosit de oricine. Tot ce trebuie să faci este să alegi ingredientele preferate, să conectezi grătarul, să le prăjești și să te bucuri de rezultatul final!

✓ Carne ✓ Legume ✓ Ouă ✓ Fructe de mare

Descoperă oferta 👉👉 https://bit.ly/3cQNtuV