Prajitor de paine High Gloss Toaster Breville - Obtine painea prajita asa cum iti place

Prajitor de paine High Gloss Toaster Breville - Obtine painea prajita asa cum iti place

Combinând designul modern și elegant cu caracteristici care depășesc simpla prăjire, Prajitor de paine High Gloss Toaster Breville este alegerea ideală pentru bucătăria ta.

Delectează-te cu pâine prăjită, unsă cu unt, miere sau dulceață, pentru un mic dejun pe placul oricărui membru al familiei!

Toasterul High Gloss Breville a fost proiectat pentru o utilizare ușoară si dispune de funcție de ridicare pentru verificarea feliilor, care îți permite să verifici aspectul pâinii, fără a întrerupe procesul de prăjire.

Un design intuitiv, iar butoanele de control face ca prajitorul de paine High Gloss Toaster Breville sa fie un aparat ușor de utilizat.

De asemeni, posibilitatea de a ridica feliile de pâine oferă protecție când scoți feliile din toaster și mai ales atunci când prăjești felii mici de pâine.

Alege treapta de rumenire preferată și bucură-te de rezultate de fiecare dată!
Prajitor de paine High Gloss Toaster Breville - Obtine painea prajita asa cum iti placeCele două fante permit prăjirea simultană a două felii de pâine, de diferite dimensiuni sau grosimi, fără ca acestea să se lipească de elementele de încălzire.

Controlul nivelului de rumenire oferă rezultate personalizate.

Butoanele pentru oprirea procesului de prăjire, pentru decongelare și reîncălzire sunt iluminate, pentru o utilizare ușoară.

Tăvița pentru firimituri este detașabilă, pentru o curățare fără efort.

Butonul de decongelare îți permite să prăjești pâinea congelată, setând automat un timp suplimentar pentru prăjirea feliilor.

Funcţia de încălzire reduce automat timpul de prăjire, pentru ca pâinea prăjită care s-a răcit să fie reîncălzită, fără să o ardă.

După ce s-au prăjit, poți ridica feliile suficient de mult cât să le îndepărtezi ușor, fără riscul de a te arde.

Mai mult, toasterul dispune de un grătar inclus în cutie, pe care îl poți utiliza ori de câte ori ai nevoie să încălzești chifle, sau alte produse de panificație ori de patiserie.

Design elegant

Design elegantPrajitor de paine High Gloss Toaster Breville - Obtine painea prajita asa cum iti place

Acest prăjitor de pâine elegant și modern se va potrivi perfect în bucătăria ta.

2 sloturi reglabile

2 sloturi reglabile

Toasterul Breville îți permite să prăjești simultan două felii de pâine, de diferite dimensiuni sau grosimi.

Ridici și verifici feliile

Ridici și verifici feliile

Ai posibilitatea să verifici dacă feliile de pâine sunt prăjite suficient, fără a întrerupe ciclul de prăjire.Anulare, decongelare, încălzire

Anulare, decongelare, încălzire

Poți opri procesul de prăjire când pâinea este așa cum o dorești și ai posibilitatea să prăjești pâine scoasă direct din congelator. Mai mult, poți reîncălzi pâinea prăjită care s-a răcit, fără să se ardă.

Grătar pentru chifle inclus

Grătar pentru chifle inclus

Poți utiliza grătarul ori de câte ori este nevoie să încălzești chifle, cornuri, sau alte produse de patiserie.

Reglare grad de rumenire

Reglare grad de rumenire

Butonul mare permite reglarea gradului de rumenire a feliilor de pâine, în funcție de preferințele tale.