Noua Pilotă Dormeo Polar de la Dormeo

Noua Pilotă Dormeo Polar de la Dormeo

Dacă temperatura din casă te face să te simți ca la Polul Nord, nu iți face griji, casa ta nu e un igloo, este doar un semn că ai nevoie de o Pilotă Dormeo Polar.

Nu te învelim ca pe un eschimos, Pilota Polar are un volum mult mai mic și este foarte usoară și foarte calduroasă în același timp.
🔥 Te incălzim și cu 51% reducere la Pilota Polar de 140 x 200 cm.

Este umplută cu microfibre avansate Wellsleep® și dispune de tehnologia patentată HeiQ XReflex, pentru o retenție termică îmbunătățită și 50% mai puțin volum. Căldură, confort și circulație optimă a aerului, toate într-o pilotă premium și ușoară.

Tratamentul special CleanEffect® oferă protecție împotriva alergenilor și a mirosurilor neplăcute.

Bucură-te de și mai multă căldură iarna aceasta cu pilota inovatoare Polar

Nu există nimic mai plăcut decât să te ghemuiești sub o pilotă călduroasă după o zi friguroasă. Dar un somn bun poate fi întrerupt cu ușurință dacă corpul nostru simte că este prea cald sau prea frig.

Mai mult decât atât, cu toții știm cât spațiu ocupă pilotele groase și foarte grele. În cazul în care cauți o pilotă călduroasă și moale, dar subțire, ușoară și care oferă o circulație optimă a aerului, noi avem soluția!

Pregătește-te pentru iarnă cu pilota inovatoare Dormeo Polar, ideală atât pentru tine, cât și pentru cei mici.

Dormeo Polar Duvet

HeiQ XReflex - tehnologie inovatoare pentru pilote

Nu este obligatoriu ca o pilotă călduroasă să fie neaparăt și voluminoasă, grea sau groasă. Nu mai este nevoie să te învelești în câteva straturi ca să te încălzești noaptea. Acest sentiment neplăcut poate fi înlocuit cu o senzație plăcută, ușoară și comodă.

HeiQ XReflex este o tehnologie inovatoare, cu ajutorul căreia se pot realiza pilote călduroase, de calitate premium, dar ușoare în același timp. Pilota Dormeo Polar este o încântare atunci când vrei să ai parte de și mai multă căldură. Mai mult decât atât, poate fi depozitată extrem de ușor atunci când vremea se încălzește.

Datorită barierei interne HeiQ XReflex, undele de căldură energetice ale corpului se reflectă înapoi în corp pentru o mai bună retenție termică. În plus, permite circulația optimă a aerului.

Dormeo Polar Duvet

Piele

Radiația termică a corpului

Circulația optimă a aerului

Permite circulația optimă a aerului și este subțire, ușoară și moale

  • Microfibrele avansate Wellsleep® creează buzunare de aer care îi conferă pilotei elasticitate și moliciune. În plus, permit circulația optimă a aerului și au proprietăți termoreglatoare.
  • Noua tehnologie patentată HeiQ XReflex utilizează un strat ultra-subțire la suprafață și emite bariere radiante în țesătura husei. Acest lucru îmbunătățește retenția de căldură, fără a adăuga greutate și fără a reduce circulația aerului. Cu aceleași proprietăți termice, volumul este redus cu 50%.
Dormeo Polar Duvet

Pilotă obișnuită

Dormeo Polar Duvet
Pilota Polar - la fel de călduroasă, dar mai ușoară cu 50%

Design elegant și întreținere ușoară

Pilota Polar este lavabilă la temperatura de 40°C, iar husa elegantă, de culoare gri, este îmbunătățită cu tratamentul CleanEffect®, care oferă protecție împotriva microbilor, acarienilor și a bacteriilor. Este ideală pentru cei cu pielea sensibilă și pentru cei alergici.

Croiala specială menține umplutura la locul ei. Pilota este disponibilă în 4 dimensiuni: 140x200, 160x200, 200x200 și 200x220 cm.

Dormeo Polar Duvet