Gratar electric DOLCEVITA - Obtine sandvisuri perfecte

Gratar electric DOLCEVITA - Obtine sandvisuri perfecte

Pregătește preparate perfecte la grătar cu un grătar de contact antiaderent  

Acest Grătar electric & Aparat de sandvișuri Dolcevita este perfect pentru orice bucătărie și dispune de 5 setări diferite de înălțime și plăci de gătit antiaderente. Elegant și compact este perfect pentru delicii la grătar, panini și tortilla.

Gratar electric DOLCEVITA - Obtine sandvisuri perfecte VIDEO

Se încălzește foarte repede datorită puterii de 1500 W, astfel încât să poți pregăti un mic dejun delicios și să-ți trezești familia cu mirosul delicios de sandviș cu ouă la grătar în doar câteva minute.


Sandviș cu brânză la grătar, o tortilla delicioasă sau o omletă în stil spaniol - bucură-te de preparate gătite perfect la grătar cu Grătarul electric & Aparatul de sandvișuri Dolcevita.
Obține sandvișuri perfecte, egale, cu brânză sau o farfurie întreagă de delicii la grătar

Obține sandvișuri perfecte, egale, cu brânză sau o farfurie întreagă de delicii la grătar

Grătarul electric & Aparatul de sandvișuri Dolcevita face un sandviș perfect datorită celor 5 comenzi reglabile pentru nivelul de înălțime, astfel încât sandvișurile nu se presează doar pe o parte, ci acestea sunt făcute perfect egal.

Te-ai săturat de sandvișuri?

Indiferent de tipul de mâncare pe care o gătești sau de numărul de persoane pe care le servești, acest aparat super versatil îți permite să alegi poziția ideală de gătit.

Experimentează cu grătarul deschis și prepară o mulțime de preparate delicioase la grătar. Pur și simplu deschide-l și folosește-l ca un grătar - poate fi deschis la 180°, astfel picnicurile nu vor mai depinde de vreme.

Poziția complet deschisă, cu capacul plat pe blatul de lucru, dublează suprafața de gătit - acest lucru este excelent pentru a găti cu ingrediente mai delicate dar și pentru a găti pentru întreaga familie. Prepară cu ușurință rețeta ta de souvlaki, fripturi, chevapi, pește și fructe de mare, brânză la grătar sau legume și o cantitate mare pentru multe guri înfometate.

Plăci de gătit antiaderente: În sfârșit, un grătar care se curăță ușor

În timpul gătitului la grătar, alimentele se lipesc de suprafața de gătit. Ei bine, nu și cu Grătarul electric & Aparat de sandvișuri Dolcevita.

Plăcile sale de gătit antiaderente permit gătirea facilă a alimentelor la grătar, fără a trebui să te preocupi de curățarea obositoare și de frecarea alimentelor arse de pe suprafață.

Aparatul include, de asemenea, o tavă de scurgere în partea de jos, astfel încât să poți colecta orice grăsime reziduală care se scurge. În acest fel, blatul rămâne curat, iar mâncarea ta mai sănătoasă datorită conținutului mai mic de grăsime.

Elegant și compact: Acest aparat de gătit versatil arată fabulos în orice bucătărie
Când ai terminat, detașează plăcile și spală-le cu ușurință: trebuie doar să le bagi în mașina de spălat vase.

Elegant și compact: Acest aparat de gătit versatil arată fabulos în orice bucătărie

Grătarul electric & Aparatul de sandvișuri Dolcevita este fabricat din oțel inoxidabil și o carcasă dintr-un mix de plastic, cu buton rotativ pentru a regla temperatura în funcție de nevoile tale. Există două lumini în partea din față, care indică faptul că aparatul este PORNIT și că este gata să înceapă prepararea alimentelor (suficient de încălzit).

Produsul în sine are dimensiuni destul de compacte, astfel încât nu ocupă mult spațiu pe blatul tău.

Obține sandvișuri perfecte, egale, cu brânză sau o farfurie întreagă de delicii la grătar

Caracteristici:

➛ 220V-240V~ 50Hz/60Hz
➛ Putere 1500W
➛ Perfect ca un grătar plat deschis la 180°
➛ 5 setări diferite de înălțime
➛ Plăci de gătit antiaderente
➛ Control reglabil al temperaturii cu indicatoare luminoase