Transpaleta manuala (LIZA) Einhell TC-PT 2500, un ajutor neobosit pentru lucrari in atelier, depozit si transport

Transpaleta manuala (LIZA) Einhell TC-PT 2500, un ajutor neobosit pentru lucrari in atelier, depozit si transport

Elevatorul de paleti TC-PT 2500 este un ajutor neobosit pentru lucrari in atelier, depozit si transport. Constructia sa masiva, cu un cadru din otel sudat, furcile intarite si adanci si capacitatea de incarcare de 2,500 kg inseamna ca poate manipula cu usurinta chiar si sarcini dificile.

Ridicare 190 mm, furci 1150 cm x 540 mm

Elevatorul TC-PT 2500 este sigur si usor de utilizat datorita manerului sau de siguranta cu parghie selectoare pentru functiile principale de ridicare, neutra si de coborare. Manerul are si o functie de resetare automata intr-o pozitie verticala, imediat dupa eliberarea buclei de prindere.

Functionarea foarte lina si rezistenta mica la rulare sunt asigurate de rotile de directie vopsite in camp electrostatic, cu rulmenti cu bile, si de cilindrii de sustinere a sarcinii.

Transpalet robust pentru fiecare depozit sau atelier profesional, cu maner de siguranta si maneta de selectie integrala cu trei functii.

Transpaletul TC-PT 2500 este un ajutor robust si indispensabil in orice mediu de lucru profesional, in cazul in care paletii incarcati si alte incarcaturi trebuie sa fie mutate rapid si usor. Manerul de siguranta cu parghie de selectie integrala si cele trei setari pentru ridicarea principala, pozitii neutre si inferioare fac transpaletul foarte sigur si usor de utilizat. Manerul este, de asemenea, readus automat in pozitia verticala pentru a preveni accidentele in timpul lucrului.

Functionarea lina si rezistenta scazuta la rulare sunt asigurate de rolele  directoare cu rulmenti si acoperite cu PU si de rolele portante

Transpaletul are rulmenti cu bile de inalta calitate si acoperire PU pe rotile directoare si role portante, pentru o rulare foarte lina si rezistenta scazuta la rulare pe orice suprafata nivelata. Sistem hidraulic de incredere, fara intretinere si design robust cu o rama de otel sudata.

Dispunand de hidraulica fara intretinere si design robust cu un cadru de otel sudat, transpaletul are durabilitatea incorporata necesara pentru utilizarea pe termen lung. În plus, furcile intarite sustin incarcaturile in mod sigur.

Caracteristici:

✓ Parghie de siguranta cu maneta de comanda integrata cu trei functii;
✓ Functii: ridicare, neutru, coborare;
✓ intoarcere automata a barei de tractiune in pozitia verticala;
✓ Sistem hidraulic fiabil;
✓ Constructie robusta din otel;
✓ Rulare silentioasa si frecare redusa.

Date tehnice:

✓ Incarcare utila 2500 kg;
✓ Inaltime furca 80 - 190;
✓ Diametru role de sarcina 80 mm;
✓ Diametru roti ghidare 180 mm;
✓ Lungime furca 1150 mm;
✓ Latime furca 540 mm.