Deshidratorul de alimente Deluxe Noir - Delimano

Deshidratorul de alimente Deluxe Noir - Delimano

Cum îți poate schimba viața un deshidrator de alimente? 🤔 Cu siguranță nu îți poate îndeplini orice 🔮 dorință ai avea, dar îți poate schimba în bine ✔️ obiceiurile alimentare și 🍃 reîmprospăta rețetele.

Pregătește gustări delicioase din fructe, legume, ierburi, ciuperci sau carne cu Deshidratorul de alimente Delimano Deluxe Noir. Este dotat cu 5 tăvi, tavă pentru firimituri, putere de 300 W și, în plus, dispune de un cronometru și un termostat (30-80°C).

Rezultate perfecte de fiecare dată! Are opțiune suplimentară pentru pregătirea iaurtului și dospirea aluatului. Capacitate: 8 l.


Pregătește cu ușurință gustări de casă

Ai poftă de ceva dulce? Decât să stai la coadă la supermarket pentru o ciocolată, te-ai gândit vreodată să-ți pregătești gustările în casă? Cu Deshidratorul de alimente Deluxe Noir, poți să îți prepari gustări delicioase, într-un mod rapid și ușor, mult mai ieftine decât cele cumpărate din magazin.

Mai mult de atât, ai o varietate de opțiuni pe care poți să le încerci. Așadar, dacă îți plac preparatele uscate - mere, pere, kiwi, ananas sau carne, achiziționează acest dispozitiv practic și transformă fructele din propria grădină în gustări delicioase.

Deshidratorul de alimente Deluxe Noir - Delimano
Deshidratorul de alimente Deluxe Noir - Delimano

Rezultate perfecte de fiecare dată cu o singură atingere de buton

Dispozitivul are operare digitală și dispune de o putere de 300 W și termostat (30-80°C) - te bucuri de gustări delicioase, pregătite la temperatura optimă și într-un interval de timp exact. Deshidratorul Delimano Deluxe Noir este ușor de utilizat - are un afișaj digital în partea de sus și funcționează cu o simplă atingere de buton. Datorită ferestrei cu sticlă călită, nu trebuie să ghicești dacă alimentele sunt destul de uscate - toate alimentele sunt vizibile în permanență.

Deshidratorul de alimente Deluxe Noir - Delimano
Deshidratorul de alimente Deluxe Noir - Delimano

5 tăvi cu delicii într-un singur rând

Deshidratorul de alimente Delimano Deluxe Noir este util pentru a usca orice fel de aliment - ierburi, legume, fructe, carne. Dispune de 5 tăvi mari, astfel încât să poți usca o cantitate mare de alimente deodată. Umple toate tăvile - pot fi introduse/scoase ușor spre deosebire de uscătoarele clasice sub formă de turn. Am adăugat și o tavă pentru firimituri pentru a colecta resturile de alimente, menținând astfel recipientul curat.

Deshidratorul de alimente Deluxe Noir - Delimano
Deshidratorul de alimente Deluxe Noir - Delimano

Multifuncțional: folosește-l pentru a pregăti iaurt sau pentru a dospi aluatul

Deshidratorul de alimente Delimano Deluxe Noir imită procesul natural de uscare a aerului, extrăgând umezeala din alimente , așadar, sunt valabile o perioadă mai lungă, își păstrează gustul și au o textură moale și plăcută. Pe lângă procesul de uscare, îl poți folosi ca dispozitiv pentru a pregăti iaurt sau pentru a dospi aluatul pentru pâine, chifle, croissant. Folosește doar tava pentu firimituri - așază vasul pe ea și pregătește un iaurt cremos și pâine crocantă fără conservanți.

✅ Pregătește iaurt
✅ Dospește aluatul pentru paine

Nu a fost niciodată mai ușor să pregătești gustări uscate delicioase

Alimentele uscate au un termen de valabilitate mult mai mare decât cele proaspete și ocupă mai puțin spațiu în dulap. Și pentru că procesul de uscare elimină doar apa, acesta păstrează aroma și savoarea, astfel ca tu să te bucuri de gustul original al alimentelor.

Este o modalitate ideală de a-ți pregăti propria gustare sănătoasă sau alte preparate delicioase, pe care să le folosești în diverse combinații.

✅ Ierburi
✅ Legume
✅ Condimente
✅ Granola
✅ Pește
✅ Fructe

Curățare ușoară

Toate tăvile pot fi spălate în mașina de spălat vase. Tot ce trebuie să faci este să le scoți și să le pui în aceasta.


Afla mai multe 👉 https://bit.ly/39lGWq0


Caracteristici suplimentare Voltage: 220-240V/50Hz; Power: 300W; Capacity: 8 l; Temperature range: 30 – 80°C. Time range: 1-72 H
Dimensiune 285x262x220mm
Greutate net 2.6 kg