Aspirator cu stick si handheld Vytronix CSU600, fara sac, 2 in 1, 600W - PREȚ AVANTAJOS

Aspirator cu stick si handheld Vytronix CSU600, fara sac, 2 in 1, 600W - PREȚ AVANTAJOS

Aspiratorul cu stick 2-în-1 CSU600 este aici pentru a vă ajuta să vă ușureze munca (și viața). Este la fel de ușor de utilizat ca un aspirator fără fir, fără a fi nevoie să îl încărcați.

COMUTATOR UȘOR:

Designul 2-în-1 vă permite să comutați convenabil de la modul vertical la modul portabil cu un clic pe un buton. De la sub mobilier la scaune de mașină și plinte, nicio zonă nu este prea greu accesibilă datorită capului detașabil pentru podea și duzei pentru crăpături, periei de praf și cablului de alimentare de 5 m.PUTERNIC ȘI EFICIENT:

Cu motorul său eficient de 600 W și filtrare HEPA, acest aspirator vertical cu fir are o putere de curățare suficientă, asigurându-vă că colectați chiar și cele mai invizibile particule de praf și murdărie. Recipientul de praf de 1 litru înseamnă golire mai puțin frecventă și timp mai mare de curățare.

COMPACT ȘI AGIL:

Acest aspirator Vytronix este la fel de eficient pe atât de mobil. Cu doar 2 kg, îl poți transporta cu ușurință oriunde ai curăța, fie că este vorba de o cameră la alta sau de pe scări. Odată ce lucrarea este terminată, o puteți depozita cu ușurință la vedere. Dimensiunile produsului sunt 135 x 26 x 14,5 cm.

PUTERNIC DE SIMPLU:

Ne place să rămânem simpli. Cum? Prin crearea de aparate electrocasnice care fac treaba cu brio. Fără bibelouri, fără trucuri și fără funcții pe care nu le vei folosi niciodată. Nu vă putem face treburile casnice pentru dvs., dar cu siguranță vă putem face mai ușoară munca.