Aspirator de mana cu lampa UV ProfiCare cu functie antibacteriana

Aspirator de mana cu lampa UV, ProfiCare - PC-MS3079

Aspirator de mana cu lampa UV, ProfiCare, model PC-MS3079 cu functie antibacteriana, recomandat pentru dezinfectare si sterilizare suprafete, foloseste un filtru HEPA si este foarte usor de folosit.

Aspirator de mana cu lampa UV, ProfiCare - PC-MS3079

S-a dovedit ca aspiratoarele cu lampa UV pot dubla nivelul de eliminare a microorganismelor infectioase de pe suprafata covorului, lenjeriilor si a altor suprafete, in comparatie cu aspiratoarele obisnuite.

Pentru oamenii care sufera de alergii curatarea minutioasa a suprafetelor este un lucru important, astfel aspiratorul de mana de la ProfiCare este accesoriul potrivit care va impiedica inmultirea acarienilor.


Pernele, lenjeriile de pat, tapiteria si alte materiale textile vor fi curatate de praf si in acelasi timp vor fi sterilizate folosind lampa UV integrata, fara sa folositi detergenti sau alte chimicale daunatoare.


Intr-o singura etapa de curatare

Aspirator de mana cu lampa UV, ProfiCare realizeaza 3 pasi pentru o curatare eficienta: functia de vibrare ajuta la separarea mizeriei de pe suprafete ca mai apoi lampa UV antibacteriana sa poata dezinfecta si steriliza iar in final veti aspira toate impuritatile, bacteriile, praful, parul de animale, polen si multe altele.

Nu trebuie sa va fie teama de lumina UV deoarece aceasta este proiectata sa se activeze in momentul in care aspiratorul atinge suprafetele.

Filtrul HEPA filtreaza cele mai mici particule de praf, astfel veti fi siguri ca acesta curata extrem de bine fiecare obiect. Mulumita rotilor cu functionare lina operarea acestuia va fi extrem de usoara iar lampa UV are o raza de actiune de 4 m.Unknown Image
Aspirator de mana cu lampa UV, ProfiCare - PC-MS3079