Daca va doriti o banda de alergare intr-un spatiu mic

Daca va doriti o banda de alergare intr-un spatiu mic

Benzile de alergat sunt echipamente de fitness și sunt utile pentru a efectua antrenamente de alergare. Sunt concepute pentru a oferi o suprafață de alergare plată și fără cusur, astfel încât utilizatorul să poată alerga fără a fi nevoit să se teamă de a cădea sau de a se accidenta.

Benzile de alergat sunt adesea dotate cu dispozitive de control ale vitezei, inclinare și chiar moduri de antrenament speciale.
De asemenea, benzile de alergat sunt, de obicei, construite cu un sistem de amortizare care ajută la reducerea impactului asupra articulațiilor și a spatelui.

Modurile de antrenament sunt clasificate in functie de dificultate, lungime si multe alte caracteristici ce vă permit să alegeți tipul de antrenament cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Banda de alergat oferă posibilitatea de conectare prin Bluetooth cu diferite aplicații ce pot fi descărcate atât din App Store cât și din Google Play.

Pe ecranul dispozitivului conectat la banda de alergat vi se vor afișa diferite informații despre antrenament în timp real ce vă vor ajuta să vă monitorizați performanța.

Aceste benzi de alergat le găsiți la prețuri ce încep de la 799,00 Lei și sunt disponibile în mai multe magazine.
Vă invităm să accesați link-urile de mai jos și să verificați ofertele pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru dvs. și sperăm că veți fi încântați de antrenamente de alergare.Banda de alergat electrica Orion Core Y5, bluetooth, greutate maxima suportata 100kg, viteza maxima 10km/h
Banda de alergat electrica Orion Core Y5, bluetooth, greutate maxima suportata 100kg, viteza maxima 10km/h