Topper Options Dormeo - Top-Shop

Topper Options Dormeo - Top-Shop

DORMI CONFORTABIL ORIUNDE

Vei dormi liniștit indiferent de suprafața de dormit pe care vei așeza topperul Options. Acesta îți va oferi o senzație plăcută creată de spuma Ecocell®. Permite circulația optimă a aerului, iar cu ajutorul husei cu micro buzunare de aer te vei bucura de o odihnă răcoritoare. În plus, acest topper te va ajuta să îti menții coloana vertebrală aliniată și va spori senzația de confort. Așază-l fie pe o canapea, fie pe pat sau pe diferite suprafețe de dormit care sunt incomode.

Dormeo Options Topper

PRIVEȘTE ÎN INTERIORUL TOPPERULUI

Înălțime 4cm

Dormeo Options Topper

✅ 4 CM DE SPUMĂ ECOCELL®

Spumă cu celule deschise, cu structură piramidală care se mulează pe forma corpului tău, permițând în același timp o circulație ultra eficientă a aerului.

✅ SISTEM AIRX

Partea laterală a husei este confecționată din țesătură AirX pentru o circulație optimă a aerului și un mediu de dormit uscat și proaspăt.

✅ HUSĂ CU MICRO BUZUNARE DE AER

Acestea îmbunătățesc circulația aerului pentru obținerea unei temperaturi ideale pentru un somn liniștitor.COLOANA VERTEBRALĂ ESTE ALINIATĂ CHIAR ȘI PE SUPRAFEȚE NEUNIFORME

Coloana vertebrală va rămâne aliniată în timpul somnului deoarece spuma Ecocell® își păstrează în mod constant forma, indiferent de presiunea care se aplică asupra ei. Natura sa elastică îi permite să se adapteze la contururile unice ale corpului tău.

În plus, forma specială a nucleului, care se mulează dinamic corpului tău în fiecare punct de presiune, adaugă un plus la confortul resimțit în urma utilizării topperului și ajută la alinierea corectă a coloanei vertebrale.

Dormeo Options Topper

O SUPRAFAȚĂ DE DORMIT RĂCOROASĂ ȘI REVIGORANTĂ

Dormeo Options Topper îți va asigura o temperatură de somn ideală și va gestiona în mod optim umiditatea, ajutându-te să te trezești mereu uscat și odihnit.

.

Dormeo Options Topper

SPUMĂ ECOCELL® CU CANALE DE AER

  • Structura tridimensională permite circulația optimă a aerului, îmbunătățind totodată termoreglarea corpului.
Dormeo Options Topper

MICRO BUZUNARE DE AER

Îmbunătățesc circulația aerului pentru a atinge temperatura ideală pentru un somn liniștitor și contribuie la gestionarea optimă a umidității.

SISTEM AirX

  • Asigură o circulație foarte bună a aerului
  • Împiedică supraîncălzirea sau acumularea umidității

MOALE LA ATINGERE, ÎNSĂ FOARTE REZISTENT

Husa topperului este extrem de moale și plăcută la atingere. Mai mult, este realizată dintr-un material tricotat și, prin urmare, este foarte durabilă.

Dormeo Options Topper

VERSATILITATEA DE A FI FOLOSIT ACASĂ SAU ÎN DEPLASĂRI

Topperul este o variantă accesibilă și practică pentru colecția ta de produse pentru dormit, care oferă o varietate de utilizare atât acasă, cât și în momentul în care decizi să călătorești. Este ușor de rulat și de depozitat atunci când nu ai nevoie de el sau în timpul transportului.
✅ Canapea
✅ Apartamente mici
✅ Casa de vacanta
✅ Camping
✅ Rulota
✅ Festival
✅ Camera de camin
✅ Podea

PRACTIC PENTRU UTILIZARE ACASĂ

Acest topper este cu adevărat cea mai versatilă și practică soluție, fie pentru a spori confortul pe canapeaua sau salteaua ta sau pentru a fi folosit de unul singur pe suprafețe incomode. Îl poți folosi, de asemenea, ca:

  • suprafață de exerciții,
  • suprafață de joacă pentru copii,
  • suprafață de dormit suplimentară atunci când este nevoie
Dormeo Options Topper

INSTALAREA ESTE RAPIDĂ ȘI SIMPLĂ

Noul tău topper va ajunge la ușa ta sub formă de rolă comprimată și sigilată în vid. Toate topperele noastre sunt comprimate și sigilate în vid datorită procesului de transport ecologic și protecției în timpul transportului. Dorești să-l scoți și să-l muți în altă parte? Pur și simplu îl rulezi și îl poți transporta sau depozita.

  1. Taie cu atenție ambalajul exterior cu foarfeca, asigurându-te că nu ai tăiat ambalajul de plastic din interior.
  2. Nu folosi cuțitul. Derulează topperul sigilat în vid pe canapea.
  3. Taie cu grijă ambalajul de plastic de-a lungul marginilor și îndepărtează  punga de plastic.
  4. Alocă un timp de 6 ore noului tău topper pentru a se extinde complet.