SONY WH-G700NW, Casti Gaming SONY INZONE

SONY WH-G700NW, Casti Gaming SONY INZONE

Descoperă experiența supremă a jocurilor cu Castile Gaming SONY INZONE WH-G700NW! Cu tehnologie Wi-Fi și Bluetooth, aceste căști te vor purta într-o lume virtuală captivantă, în care sunetul 360 Spatial te va învălui complet, oferindu-ți senzația că ești chiar în mijlocul acțiunii.


Designul ergonomic al castilor asigură un confort deosebit pe durata utilizării, iar microfonul directional îți va permite să comunici cu claritate în timpul jocurilor online, asigurându-te că vei fi mereu conectat cu echipa ta.

Autonomia bateriei de până la 40 de ore îți oferă libertatea de a te bucura de sesiuni de joc prelungite, fără să-ți faci griji că rămâi fără energie la mijlocul partidei.

Casti Gaming SONY INZONE SONY WH-G700NW » Reproducere autentica a fiecărui sunet

Descoperiti Sunetul spatial 360

Indiferent că ești pasionat de jocuri de acțiune, aventură sau strategie, Castile Gaming SONY INZONE WH-G700NW sunt partenerul perfect pentru a-ți maximiza experiența și a te imersa complet în lumea jocurilor preferate.

Cu aplicatia de smartphone 360 Spatial Sound Personalizer, sunet spatial optimizat pentru forma urechii dumneavoastra.

Tehnologia avansata optimizeaza acustica

Nu mai aștepta! Dă startul aventurii tale gaming cu aceste casti de excepție și bucură-te de sunetul detaliat și captivant oferit de tehnologia avansată SONY.

Comandă acum și lasă-te purtat de valul senzațiilor în universul fascinant al jocurilor video!