Scanner Epson WorkForce ES-500WII, Eficienta si Scanare wireless

Scanner Epson WorkForce ES-500WII, Eficienta si Scanare wireless

Scannerul Epson WorkForce ES-500WII este un scanner de documente cu caracteristici avansate, care oferă scanare duplex (pe ambele fețe ale paginii), conectivitate wireless și compatibilitate cu formate de hârtie de până la A4.


Scanare duplex

Scannerul ES-500WII permite scanarea automată pe ambele fețe ale paginii, ceea ce înseamnă că puteți scana documente cu față-verso fără a fi nevoie să întoarceți manual paginile.

Rezoluție de scanare

Acest scanner oferă o rezoluție de scanare de până la 600 dpi, ceea ce asigură o calitate bună a imaginii și detalii clare ale documentelor scanate.

Scanner Epson WorkForce ES-500WII » Scanare wireless si scanare inteligenta

Viteză de scanare

ES-500WII poate realiza scanări rapide, cu o viteză de până la 35 de pagini pe minut (duplex) și 70 de imagini pe minut (față-verso). Acest lucru face ca procesul de scanare să fie eficient și rapid.

Conectivitate wireless

Scannerul este echipat cu conectivitate wireless, permițându-vă să trimiteți documentele scanate direct către dispozitivele mobile, computere sau servicii de stocare în cloud prin intermediul aplicațiilor și a tehnologiilor compatibile.

Software inclus

Scannerul Epson WorkForce ES-500WII vine cu software-ul Epson ScanSmart, care oferă funcții avansate de scanare, precum recunoaștere optică a caracterelor (OCR), organizare și editare a documentelor scanate.

Compatibilitate

Scannerul este compatibil cu o varietate de sisteme de operare, inclusiv Windows și macOS.

Caracteristici esentiale

  • Scanare wireless: Scanare catre smartphone, tableta, PC sau Mac
  • Software intuitiv: Previzualizare, trimitere prin e-mail, incarcare si creare de fisiere editabile
  • Eficienta: Scanati fata-verso intr-o singura comanda pana la 35 ppm/70 ipm
  • Inteligenta: Decupare automata, eliminarea paginilor goale si a fundalului
  • Flexibila: Scanati de la carti de vizita pana la documente A4 intre 27 si 413 g/m2
  • Degradare culoare RGB, Capacitate avansata de eliminare culori/imbunatatire, Ignora paginile goale, Indepartare perforatii, Prelucrare avansata imagini, Corectare automata a pozitiei inclinate a hartiei, Imbunatatire text, Scan to Cloud Storage.


Economisiti timp

Cu ajutorul scanarii fata-verso intr-o singura comanda, alimentatorul automat de documente cu 50 coli si vitezele de scanare de 35ppm/70ipm veti putea sa va finalizati rapid munca si sa economisiti timp.

Flexibila si versatila

Scanati toate documentele de afaceri, de la carti de vizita si chitante pana la facturi si scrisori. Alimentatorul automat este compatibil cu toate greutatile mediilor de tiparire, de la 27 pana la 413 g/m2, si va opri automat alimentarea daca exista blocaje, pentru a impiedica deteriorarea documentelor importante.

Scanare wireless si scanare inteligenta

Scanati direct de pe computer catre foldere din retea, conturi in cloud si e-mail cu software-ul Epson ScanSmart. In mod alternativ, prin intermediul aplicatiei Epson Smart Panel puteti scana direct catre orice folder din conturile din cloud utilizand doar tableta sau telefonul sau pur si simplu scanati catre dispozitiv.

Scanner Epson WorkForce ES-500WII » Scanare wireless si scanare inteligenta

Inteligenta

Caracteristici inteligente de reglare a culorilor si imaginilor - decupare automata, corectia pozitiei documentului, eliminarea paginilor goale si a fundalului, prin intermediul tehnologiei Epson de procesare a imaginilor.