Rovus - Aparat împotriva insectelor 2in1 Mosquito Killer

Rovus - Aparat împotriva insectelor 2in1 Mosquito Killer

Protejează-te de insecte cu ajutorul Aparatului împotriva insectelor 2în1 Mosquito Killer!

Îl poți lasă în unitatea principală sau îl poți folosi pe post de paletă - lumina UV atrage insectele și le capturează în plasa electrică, fără să utilizeze substanțe chimice sau spray-uri nocive.


Fără fir, cu încărcare prin USB.

Elimină instant și sigur toate insectele zburătoare

Pe măsură ce vremea începe să se încălzească, în aer își fac apariția din ce în ce mai multe insecte care, de cele mai multe ori, îți pot crea disconfort. Aparatul împotriva insectelor 2în1 Mosquito Killer te ajută să lucrezi, să te joci sau să dormi în liniște, folosind 2 modalități rapide și sigure atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție.

Rovus 2in1 Mosquito Killer


▪️ Sigur de utilizat - fără substanțe toxice ▪️ Funcționalitate 2în1 ▪️ Portabil

Fără substanțe chimice sau spray-uri nocive, sigur de utilizat în preajma copiilor și a animalelor de companie

Metodele tradiționale de a face față insectelor implică folosirea substanțelor chimice nocive, care rămân în aer sau ajung pe suprafețele din casă, devenind un pericol atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție. Aparatul împotriva insectelor 2în1 Mosquito Killer dispune de o lumină ecologică UV, ultravioletă, cu o lungime de undă de 365 nm, care atrage toate insectele. În plus, are încorporată o plasă electrică care le ucide. Plasa electrică puternică, care ucide insectele, este fixată în spatele unei alte plase care garantează siguranța degetelor. Putere: 5W

Rovus 2in1 Mosquito Killer

Funcționalitate 2în1, pentru o utilizare la capacitate maximă!

Aparataul inteligent împotriva insectelor are 2 stiluri de utilizare, activ și pasiv.

Rovus 2in1 Mosquito Killer

Utilizează unitatea portabilă pe post de paletă pentru a captura și ucide insectele zburătoare.

Rovus 2in1 Mosquito Killer

Fixează paleta în unitatea principală și creează capcana perfectă, întrucât insectele zboară spre lumina UV și sunt ucise instant de electricitate.


Poate fi utilizat pretutindeni, este elegant și nu are fir

Datorită designului elegant, Aparatul împotriva insectelor 2în1 Mosquito Killer va arată excelent în bucătărie, în camera de zi sau în dormitor, oferindu-ți protecția de care ai nevoie împotriva mușcăturilor și a înțepăturilor, în orice moment din zi. Unitatea de încărcare poate fi alimentată cu ajutorul unui încărcător USB obișnuit - o încărcare completă oferă până la 5 zile de utilizare. Deoarece nu are nevoie de fir, aparatul poate fi folosit pe terasă, în grădină sau lângă grătar. Folosește-l când mergi în camping, la pescuit sau pe plajă și asigură-te că nicio insectă nu îți va crea disconfort.

Bucură-te de vară cu Aparatul împotriva insectelor 2în1 de la Rovus!

Setul include:

  • 1x Unitate principală
  • 1x Încărcător USB
  • 1x Manual de utilizare

Rovus - Aparat împotriva insectelor 2in1 Mosquito Killer
Rovus - Aparat împotriva insectelor 2in1 Mosquito Killer