Robinet electric instant Rovus - Bucura-te de apa calda oricand doresti

Robinet electric instant Rovus - Bucura-te de apa calda oricand doresti

Dacă ai un robinet care nu este conectat la alimentarea cu apă caldă, știi deja cât de dificilă și costisitoare este această procedură. Acum poți beneficia de apă caldă de la orice chiuvetă într-un mod rapid, ușor și accesibil.

Robinet electric instant Rovus - Bucura-te de apa calda oricand doresti | VIDEO
Instalează și contectează Robinetul electric Instant Rovus și te vei bucura în doar câteva secunde de apă caldă sau rece, ori de câte ori ai nevoie, cu o singură unitate.
Instalează și contectează Robinetul electric Instant Rovus

Instalează-l și bucură-te de apă caldă

Dispozitivul are la bază o unitate de încălzire proiectată inteligent, integrată într-un robinet elegant.Pur și simplu atașează-l la conducta de apă, fixează-l și transformă-ți baia, dormitorul sau garajul într-o încăpere cu mai multe funcționalități.
Rovus Instant Heating Faucet Bathroom

✅ Apă caldă în câteva secunde
✅ Rotație a robinetului la 120°
✅ Control inteligent al temperaturii
✅ Materiale de înaltă cal

Design ușor de utilizat

Robinetul are un design elegant, ușor de utilizat, cu un singur mâner - în sus pentru apă caldă, în jos pentru apă rece - fără butoane sau comutatoare de care să îți faci griji.

Robinetul propriu-zis se rotește de la stânga la dreapta (rotație la 120°), astfel încât să poți direcționa apa acolo unde este nevoie. Nu mai este nevoie să te speli pe mâini sau pe față cu apă rece!

Rovus Instant Heating Faucet Bathroom

Robinet electric Instant Rovus

Când mânerul este ridicat, afișajul digital arată temperatura, apa încălzindu-se în doar câteva secunde. Avertismentul de temperatură ridicată păstrează lucrurile în siguranță - afișajul semnalizează când apa atinge 50°C. Pentru a evita supraîncălzirea, sistemul se oprește automat la 90°C, apoi pornește din nou la 70°C și este extrem de ușor să combini apa caldă cu apa rece pentru a obține temperatura dorită.

Rovus Instant Heating Faucet Bathroom

Realizat din materiale de înaltă calitate, pentru o utilizare pe perioadă îndelungată

Robinetul electric Instant Rovus este conceput pentru a furniza apă caldă o perioadă cât mai îndelungată, întrucât este realizat din oțel inoxidabil premium, ce rezistă în timp, fără să ruginească.

Duza detașabilă permite o curățare rapidă și eficientă în cazul depunerii de calcar, menținând astfel apa caldă pentru momentele în care ai nevoie.

Rovus Instant Heating Faucet Bathroom

Setul include:

  • 1x robinet
  • 1x manual de instrucțiuni
Rovus Instant Heating Faucet Bathroom