Dormi confortabil în noptile calde - Patura bumbac

Dormi confortabil în noptile calde - Patura bumbac

Pe măsură ce zilele devin mai lungi și nopțile tot mai calde, este timpul să pui deoparte pilotele grele ale familiei și să scoți pături ușoare, aerisite, din bumbac, care oferă acoperirea și căldura de care ai nevoie. Simte-te în largul tău atunci când mergi la somn și bucură-te de o noapte plină de confort, fără a te supraîncălzi.

Dormeo Nature's Cotton Blanket

💙 100% bumbac  
💙 ușoară și plăcută la atingere  
💙 perfectă pentru dormitor sau canapea

🎁 cadoul perfect - 3 dimensiuni din care să alegi: 130x190cm, 200x200cm, 220x220cm, fiecare ambalată cu fundă din satin.

Un sentiment firesc de confort și siguranță

Te simți bine atunci când ești acoperit doar de o pătură sau o cuvertură, cu naturalețea și confortul asigurate de o simplă pătură ușoară, răcoroasă, ideală pentru vară. Acum este momentul să adaugi colecției tale de lenjerie de pat un model lejer, ușor – o pătură de vară din bumbac din gama Nature’s, versatilă și practică.

Dormeo Nature's Cotton Blanket

Fabricată 100% din bumbac moale care permite o bună circulație a aerului

Bumbacul natural a fost folosit timp de secole datorită combinației sale de proprietăți remarcabile. Este moale, aerisit, hipoalergenic și absoarbe umezeala, perfect pentru a fi utilizat direct pe piele, fie că este sub formă de îmbrăcăminte sau lenjerie de pat. În același timp, bumbacul este rezistent, durabil și își poate păstra culoarea și forma ani de zile, făcându-l un material practic și totodată accesibil. De aceea este cea mai bună țesătură pentru o pătură de vară, una pe care să-ți placă să o ții lângă tine și să adormi ușor sub ea.

Dormeo Nature's Cotton Blanket

Adaugă culoare și stil oricărei încăperi sau exterior

Deși este concepută pentru utilizarea în dormitor, pătura de bumbac Dormeo Nature's poate revigora stilul oricărei camere. Este disponibilă în 4 culori, cu model floral sau cu frunze.

  • Pune pătura peste canapele, scaune, bănci sau alte piese de mobilier, adăugând astfel un plus de personalitate încăperii.
  • Pătura este perfectă pentru exterior, pentru a fi folosită direct pe sol sau atunci când stai la aer și este răcoare; îți va oferi căldură suplimentară sau te va proteja de soare în grădină ori la plajă, în camping ori la picnicuri.
  • Ține o pătură în mașină pentru a proteja scaunele de lăbuțele murdare ale câinilor - chiar și după ce aceștia s-au aventurat prin cele mai noroioase zone.

Dormeo Nature's Cotton Blanket
Dormeo Nature's Cotton Blanket
Dormeo Nature's Cotton Blanket

Disponibilă în 3 mărimi

Această pătură de vară este disponibilă în trei dimensiuni - 130x190, 200x200 și 220x220 cm. Se spală la mașină la 60°C și se usucă rapid, pentru usurință în utilizare și igienă. Este o completare ideală la colecția ta de lenjerie de pat Dormeo de înaltă calitate, pentru un somn minunat în toate anotimpurile.

Parte din colecția exclusivă Dormeo Nature`s

Această pătură din bumbac face parte din colecția exclusivă Dormeo Nature's. O gamă în creștere de articole asortate cromatic, care aduc o parte din sentimentele de pace și de calm oferite de natură chiar în casa ta, conturând un mediu care favorizează relaxarea, reducerea stresului și bucuria de petrece momente frumoase împreună cu cei dragi.


Dormeo Nature‘s Collection