Dispozitiv de incalzire Rovus de la Top-Shop

dispozitiv-de-incalzire-rovus-de-la-top-shop

Căldură suplimentară oriunde ai nevoie

Pe măsură ce temperatura scade, trebuie să te bucuri de un mediu călduros, dar, deși încălzitoarele și radioatoarele de dimensiuni mari sunt eficiente, deseori utilizează mai multă energie și mai mult spațiu decât este necesar.

Acum te poți bucura rapid și eficient de mai multă căldură exact acolo unde dorești, cu un dispozitiv de încălzire compact, portabil și potrivit pentru a fi folosit atât pe podea, cât și pe masă.
Rovus Desktop Heater

Ideal pentru acasă sau la birou

Acest dispozitiv pentru încălzire reprezintă soluția ideală pentru spațiile mici din casă sau de la birou - încălzește în mod rapid și eficient, astfel încât să poți lucra sau să te poți relaxa fără să irosești energie.

Cu o înălțime cu puțin peste 20 cm, acesta încape aproape în orice loc, iar cureaua de transportare și greutatea de numai 580g te vor ajuta să-l muți rapid și ușor.

Rovus Desktop Heater
✓ Convenabil
✓ Sigur
✓ Portabil
✓ Ușor de utilizat
Rovus Desktop Heater

Pune-l pe sau sub masă pentru un plus de căldură în timp ce lucrezi.

Rovus Desktop Heater

Pune-l pe masa sau pe podeaua din sufragerie atunci când te uiți la televizor sau vrei să te bucuri de o carte interesantă.

Rovus Desktop Heater

Folosește-l în garaj pentru a te încălzi atunci când lucrezi.

Rovus Desktop Heater

Ia-l pe balcon sau pe terasă și bucură-te de serile de iarnă fără ca frigul să-ți creeze disconfort.

Comenzi simple, încălzire inteligentă și siguranță

Elementul de încălzire ridică rapid temperatura prin simpla apăsare a unui buton, în timp ce dispozitivul de încălzire oscilează la 40° pentru a răspândi căldura uniform pe măsură ce acesta suflă aer cald.

Pentru a evita supraîncălzirea și risipirea energiei, elementul oprește automat încălzirea și pornește din nou, menținând astfel temperatura potrivită. Designul elegant și modern include un întrerupător automat pentru siguranță suplimentară.

Rovus Desktop Heater

Perfect pentru a-l oferi cuiva drag

Designul atractiv, comenzile ușor de utilizat și elementele de siguranță încorporate fac din Dispozitivul de încălzire Rovus cadoul perfect pentru studenții sau rudele care au nevoie de mai multă căldură iarna, dar nu se simt confortabil să folosescă radioatoare grele sau costisitoare. O modalitate excelentă de a-ți arăta grija și de a-i ține ajuta pe cei dragi să se bucure de zile și nopți mai călduroase.

Rovus Desktop Heater

Setul include:

  • 1x dispozitiv de încălzire
  • 1x manual de utilizare
Rovus Desktop Heater