Corpuri de iluminat Hexagonale, EVO JE-Q03, 10 bucati

Corpuri de iluminat Hexagonale, EVO JE-Q03, 10 bucati

Aceasta lampa este tipul de lampa care intretine o atmosfera linistita dar si una de petrecere fiind posibilia imbinarea aleatoare a formelor. Lampa traditionala nu poate reda aceaste moduri creative care ajuta la imbunatatirea atmosferei dintr-o incapere.

Afisajul hexagonal este usor de instalat

Lampile hexagonale se monteaza pe pereti si mobilier sau stau pe mese si rafturi. Conectorii Nano USB conecteaza placile hexagonale LED formand o unitate sincrona.

Caracteristici:

Clasificarea produsului: Modul tactil, alimentat de AC / DC 24V.

Culoare: alb

Utilizare:

Fiecare modul este echipat cu un sezor care permite aprinderea sau stingerea modulului prin atingerea usoara a acestuia.

Pasi de instalare:

  1. Selectati locatia de instalare dorita si asigurati-va ca priza se afla la o distanta suficienta incat sa puteti ajunge la alimentare cu alimentatorul inclus in pachet.
  2. Folositi lipiciul inclus pentru a fixa primul modul pe perete conform preferintelor dumneavoastra.
  3. Conectati sursa de alimentare la partea din spate a unui singur modul din modelul de lampa cu hexagoane creat.
  4. Continuati prin pozitionarea celorlante module pe perete, alaturandu-le fiecare de cel putin inca un alt modul. Imbinarea moduleleor hexagonale intre ele se realizeaza prin atractie magnetica.
  5. Dupa terminarea crearii modelului, atingeti usor cu mana pentru a va asigura ca fiecare panou din lampa formata din hexagoane poate emite lumina.
  6. Atingeti pur si simplu modulul pe care doriti sa il aprindeti, iar senzorul incorporat va va detecta comanda si va efectua operatia de comutare in aprins/stins a luminii corespunzatoare.