Aspirator Rovus Storm Vac V2 Rovus - Casa si Gradina

Aspirator Rovus Storm Vac V2 Rovus - Casa si Gradina

Aspiratorul Rovus Storm Vac a fost conceput pentru a fi ajutorul dvs. pentru o curățenie rapidă în toată casa.

Aspirator multifuncțional vă permite să comutați între aspiratorul de mână și cel vertical doar cu o apăsare de buton.


Extrem de manevrabil, are toate beneficiile aspiratoarelor clasice, iar  motorul este suficient de puternic pentru a face față oricărui fel de mizerie.


Valorificați puterea unui aspirator convențional și de mână, în acelasi timp

Oricare ar fi nevoile dvs. de curățare, de la mochete și covoare fine până la parchet, gresie sau ventilatoare de tavan, praf, Rovus Storm Vac poate face față oricăror provocări atunci când vine vorba de curățenie.

Designul ușor și extrem de manevrabil oferă avantaje complete și toate facilitățile aspiratoarelor clasice, în timp ce motorul de înaltă eficiență oferă o putere de aspirație ce face față oricărui fel de mizerie. Uități de aspiratoarele grele, măturile voluminoase și mopurilor murdare! Cu Rovus Storm Vac vă puteți simplifica viața și ușura efortul pe care îl faceți pentru a vă curăța casa!

Schimbați rapid între aspirator vertical și aspirator de mână

Aspiratorul Rovus Storm Vac vă vine în ajutor pentru a putea curăța orice colț al casei. Are o putere de aspirație ce garantează o curățenie impecabilă. Datorită designului manevrabil, puteți curăța ușor firimiturile de sub masa, părul de pe covorul sau praful de sub canapea.

Cu o simplă apăsare de buton, puteți elibera mânerul lung, iar Storm Vac se transformă rapid într-un aspirator versatil de mână. Cu ajutorul acestuia, puteți curăța mizeria acumulata pe rafturile de carte sau orice suprafață aflată la înălțime, sau vă puteți curăța fotoliul preferat.

Filtrul HEPA vă va transforma casa într-un mediu sănătos

Rovus Storm Vac este prevăzut cu sistem fără sac filtru HEPA lavabil și vas de colectare a preafului. Filtrează eficient și ajută la captarea particulelor mici și a declanșatorilor de alergie microscopică, cum ar fi acarienii de praf, sporii mucegaiului sau mizeria facută de animalele de companie. Acest lucru împiedică bacteriile să rămână în aer și creează un mediu de locuit sănătos pentru întreaga familie.

În plus, design-ul fără sac va economisi bani pe termen lung, deoarece nu va trebui să mai cumpărați saci și puteți curăța recipientul aspiratorului Storm Vac sub apă.

Filtrul HEPA vă va transforma casa într-un mediu sănătos
Filtrul HEPA vă va transforma casa într-un mediu sănătos

Soluție completă de curățare pentru o casă mai curată

În plus față de filtrul HEPA și schimbarea rapidă între modurile de aspirare, vertical, de mână sau obișnuit, Rovus Storm Vac vine cu mai multe beneficii suplimentare, care vă vor face curățenia zilnică simplă și confortabilă:

Design ușor pentru a putea transporta aspiratorul fără efort în jurul casei sau pentru a putea urca scările, oriunde doriți să-l folosiți.
Asamblarea și dezasamblarea foarte ușoară și rapidă, oferă posibilitatea de a trece de la aspiratorul de mână la cel vertical și permite folosirea lui oriunde.
Cablul de alimentare lung pentru o rază mare de curățare, deci nu trebuie să schimbi prizele prea des.
Recipientul de colectare este ușor de golit o soluție convenabilă și aduce economii de bani.


Aspirator Rovus Storm Vac V2 Rovus - Casa si Gradina