Moped Electric FreeWheel MotoRo M1, Omologat RAR, Rosu

Moped Electric FreeWheel MotoRo M1, Omologat RAR, Rosu

MOPED FULL ELECTRIC OMOLOGAT R.A.R.

MotoRo M1 este printre putinele motociclete electrice ce respecta normele europene de siguranta si legislatie rutiera. MotoRo M1 este omologata de catre Registrul Auto Roman, astfel incat orice posesor de MotoRo M1 o poate inmatricula. FreeWheel pune la dispozitia clientului toate actele necesare inmatricularii.

VITEZA SI ACCELERARE

Cu o putere a motorului de 1500 W, MotoRo M1 atinge viteza maxima de 45 Km/h.
Viteza de accelerare face din MotoRo M1 un vehicul perfect adaptat mediului urban.

ACUMULATOR DETASABIL

MotoRo M1 este echipata cu un acumulator Lithium detasabil cu o capacitate de 60V / 20 Ah, ceea ce inseamna ca poti parcurge o distanta de pana la 60 Km cu o singura incarcare. Protectia acumulatorului elimina riscul de supraincarcare sau supraincalzire a acestuia. MotoRo M1 este un vehicul electric pe care te poti baza cu incredere.

SUSPENSIE REGLABILA

MotoRo M1 este adaptata perfect pentru oras. Confortul este sporit datorita suspensiilor pe amortizor depe ambele roti, ceea ce inseamna ca socurile sunt foarte mult atenuate.

Suspensia spate este reglabila in functie de calitatea drumului pe care circuli. Poti cobori linistit de pe borduri, poti merge pe piatra cubica si dale, dar poti rula si pe suprafetele denivelate sau drum de pietris. MotoRo M1 este  versatila si robusta.

AFISAJ ELECTRONIC

MotoRo M1 este prevazut cu ecran LCD si afisaj electronic. Vei putea urmari viteza, nivelul bateriei, distanta totala parcursa si distanta ultimei utilizari.

SISTEM DE FRANARE PE DISC

MotoRo M1 este dotat cu un sistem de franare pe disc pentru ambele roti, astfel procesul de franare este mult mai rapid si mai sigur, sporind confortul la utilizare. Cu MotoRo M1 plimbarile sunt mai sigure si mai placute.

FAR

MotoRo M1 este echipata pentru a participa la traficul urban fiind dotata cu un far H4 si pozitie ce te va ghida in siguranta spre destinatia dorita.

SEMNALIZARE SI STOP

MotoRo M1 este complet echipata pentru a participa la traficul urban beneficiind de semnalizare si stopuri LED ce iti vor asigura vizibilitatea corespunzatoare.

TELECOMANDA SI ALARMA

MotoRo M1 este un vehicul in toata regula, ce beneficiaza de un contact de pornire cu cheie, telecomanda si alarma.

SUPORT PENTRU TELEFON

Fi mereu conectat, MotoRo M1 este echipat cu un suport pentru telefon cu dimensiuni de 4-6 inch si cu o alimentare USB de 1A.


Descoperă oferta 👉👉 https://bit.ly/3t4szii ❤ - eMAG.ro