Cele mai bune sandwich-uri de fiecare data cu Sandwich-Maker DuraCeramic High Gloss Deep Fill de la Breville

Sandwich-Maker DuraCeramic High Gloss Deep Fill de la Breville

Toasterul Breville Deep Fill Sandwich Toaster™ a fost realizat pentru a prepara cele mai bune sandwich-uri. Plăcile sunt prevăzute cu strat antiaderent Duraceramic, pot fi detașate și curățate extrem de ușor.

Modelul Deep Fill avand un finisaj lucios din oţel inoxidabil este compact, poate fi depozitat pe verticală și se va potrivi foarte bine în bucătărie.
Sandwich-Maker DuraCeramic High Gloss Deep Fill Breville

Plăci antiaderente

Plăci antiaderente

Plăcile antiaderente au o suprafaţă cu dimensiuni normale, sunt mai adânci față de alte modele, astfel poți să foloseşti oricât de multe ingrediente în sandwich-ul tău. Deasemeni, stratul DuraCeramic™ al Deep Fill asigură o gătire mult mai rapidă a sandwich-urilor.

Strat DuraCeramic™

Strat DuraCeramic™

Platanele toasterului sunt prevăzute cu strat de acoperire ceramică DuraCeramic™, fără PTFE.  Față de straturile antiaderente standard, stratul DuraCeramic™  transferă căldura mai rapid și mai eficient iar sandwichurile vor fi gata repede.

Rezistență la zgârieturi

Rezistență la zgârieturi

Rezistența la zgârieturi a stratului DuraCeramic™ este de până la 9H,  o îmbunătățire a gradului de "duritate la cald" de la 4 la 10 ori mai mare față de alte straturi antiaderente cu PTFE (de ex. Teflon).

Indicatoare luminoase

Indicatoare luminoase

Foarte ușor de utilizat toasterul Breville datorită celor 2 indicatoare luminoase pentru pornire și gătire.

În câteva minute poți prepara gustări delicioase și savuroase.

Curățare ușoară

Curățare ușoară

Deasemeni plăcile antiaderente sunt complet detaşabile, pot fi uşor curăţate cu o lavetă umedă şi detergent lichid, pentru a proteja stratul de acoperire DuraCeramic™.

Fără PTFE & PFOA

Fără PTFE & PFOA

Stratul DuraCeramic™ nu conține PTFE sau PFOA (acid perfluorooctanoic). PTFE (politetrafluoretilenă), utilizată la majoritatea straturilor de acoperire antiaderente, se deteriorează la temperaturi ridicate și produce fluorocarburi dăunătoare pentru sănătate.Sandwich-Maker DuraCeramic High Gloss Deep Fill Breville
Sandwich-Maker DuraCeramic High Gloss Deep Fill Breville