Telefon Mobil Samsung Galaxy A04s - continutul tau detaliat, conturat si clar

Telefon Mobil Samsung Galaxy A04s - continutul tau detaliat, conturat si clar

Telefonul mobil Samsung Galaxy A04s redefinește experiența utilizatorului, oferind o performanță remarcabilă datorită procesorului Octa-core puternic, care asigură rularea rapidă a aplicațiilor și multitasking-ul fluid.

Cu ajutorul Triple Camera, acest telefon surprinde mai multe momente în detalii impresionante, iar Macro Camera dezvăluie mici detalii uimitoare pe care le-ai putea rata în mod obișnuit.

Focalizarea în față devine o realitate cu Depth Camera, oferindu-ți imagini clare și profunditate în fiecare fotografie. Cu o baterie masivă de 5.000 mAh, acest dispozitiv asigură o autonomie de durată pentru a face față cerințelor zilnice. Experiența de ascultare devine captivantă cu Dolby Atmos, oferind un sunet imersiv și bogat în detalii.

Telefon Mobil Samsung Galaxy A04s, Procesor Octa-Core, PLS LCD 6.5", 3GB RAM, 32GB Flash, Camera Tripla 50+2+2MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android

Securitatea este la un nivel înalt, având posibilitatea de a debloca telefonul cu amprenta ta, asigurând confidențialitate și acces rapid. Cu opțiuni de stocare internă de 32 GB, 64 GB sau 128 GB, Samsung Galaxy A04s oferă spațiu generos pentru a păstra toate momentele importante, aplicațiile și fișierele tale preferate. Un dispozitiv versatil, ce îmbină performanța, calitatea fotografiei și funcționalități moderne într-un design elegant.