Laptop HP 250 G10, performante excelente si o experienta de utilizare îmbunatatita

Laptop HP 250 G10, performante excelente si o experienta de utilizare îmbunatatita

Laptopul HP 250 G10 este o alegere remarcabilă pentru cei care caută performanțe excelente și o experiență de utilizare îmbunătățită. Echipat cu un puternic procesor Intel® Core™ i5-1335U, acest laptop vă oferă puterea de calcul necesară pentru a vă desfășura sarcinile cu rapiditate și eficiență.

Cu o memorie generoasă de 16 GB, laptopul asigură o gestionare fluentă a multitasking-ului, permițându-vă să rulați multiple aplicații și programe simultan fără a experimenta întârzieri. De asemenea, beneficiind de o capacitate SSD impresionantă de 512 GB, acest dispozitiv oferă spațiu de stocare considerabil pentru documente, fișiere multimedia și software.

Laptop HP 250 G10 cu procesor Intel® Core™ i5-1335U pana la 4.60 GHz, 15.6", Full HD, 16GB DDR4, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro, Dark Ash silver

Funcționalitatea LAN wireless rapidă și eficientă asigură conectivitate de înaltă performanță, permițându-vă să rămâneți conectat la internet oriunde vă aflați. Indiferent de condițiile de iluminare, calitatea incredibilă a imaginii în videoconferințe va oferi interlocutorilor o experiență clară și detaliată, inclusiv în condiții de lumină puternică sau slabă.

Tastatura rezistentă la scurgeri este o caracteristică inovatoare care adaugă un strat suplimentar de protecție pentru dispozitiv. Aceasta oferă o barieră împotriva stropilor, protejând astfel laptopul împotriva eventualelor accidente lichide și menținând funcționalitatea în condiții de utilizare variate.

Cu un design elegant și specificații tehnice impresionante, Laptopul HP 250 G10 se prezintă ca o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție performantă și fiabilă pentru nevoile lor de calcul portabil.