Wonder Core Slide Fit Top Shop - Aparat de fitness

Wonder Core Slide Fit Top Shop - Aparat de fitness

Fie că ești începător sau ești pasionat de fitness, vei beneficia de rezultate garantate. Aparatul vine cu o aplicație GRATUITĂ, care conține antrenamente profesionale, dar și cu genunchiere și suport pentru telefon.

Bucură-te de rezultate incredibile cu primul și singurul aparat de fitness cu sistem dublu de rezistență la mișcare, ce îți permite să personalizezi intensitatea antrenamentului.

Corp tonifiat, chiar la tine acasă

În această perioadă, nu mulți sunt cei au timpul necesar sau posibilitatea de a merge la o sală de sport. Cu Aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit te poți bucura de diverse metode de antrenament, cu sau fără ghidare live, ceea ce face ca exercițiile fizice să fie pe cât de eficiente, pe atât de distractive. Sistemul dublu de mișcare te ajută să revii la poziția inițială, oferind astfel lejeritate maximă începătorilor. Pentru un antrenament profesionist complet, dezactivează sistemul de ajutor și scoate fiara din tine!

Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop
Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop

✓ Îmbunătățește-ți starea fizică
✓ Motivează-te cu ajutorul aplicației GRATUITE
✓ Corectează-ți postura
✓ Muncește pentru corpul pe care ți-l dorești

Zece minute pe zi pentru o transformare uimitoare

Un corp tonifiat nu înseamnă doar că ești gata să defilezi pe podium! Pe lângă faptul că arăți bine, te simți încrezător și ai mai multă energie, corpul tău va avea mai mult de câștigat, deoarece vei avea o postură a corpului corectă, mai puține dureri articulare și nu îți vei mai face griji cu privire la rezistența fizică.

Cu Aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit reușești să îți sculptezi corpul, și, totodată, te bucuri și de câteva kilograme în minus. Studiul (realizat de Universitatea din Miami) arată că cei care au folosit acest aparat au pierdut în mod uimitor, în doar 8 săptămâni, 4 kg și 36 cm în talie.

Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop
Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop

Secretul stă în...sistemul dublu de rezistență la mișcare, cu 2 mânere

Nu contează dacă ești abia la început sau te antrenezi deja ca un profesionist!

Cu funcția noastră premiată cu panglică roșie, poți regla nivelul de intensitate a exercițiilor cu ajutorul mânerelor. Te va ajuta să te întinzi cât de mult poți și să revii la poziția inițială, permițându-ți să maximizezi eficiența antrenamentului.

Cum funcționează acest aparat de fapt?

Probabil că ai încercat deja vechiul aparat fitness tip roți Ab pentru a-ți tonifia corpul, dar cu siguranță ai realizat că e dificil de utilizat și funcționează doar pe o singură zonă. Pe lângă faptul că este foarte ușor de utilizat, aparatul Slide Fit te ajută să revii instant la poziția inițială. De fapt, studiul menționat mai sus demonstrează că aparatul Slide Fit crește numărul de repetări în postura corectă pentru antrenament, având drept rezultat arderea mai multor calorii în același interval de timp.

În plus, îți va permite să antrenezi toate părțile corpului în același timp!
✓ Brațe și picioare
✓ Umeri și spate
✓ Musculatura
✓ Șolduri și talie

Nu te vei sătura niciodată de antrenamente

Exercițiile fizice acasă pot fi dificle fără o planificare completă a antrenamentului. Din fericire, cu aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit beneficiezi de o aplicație gratuită, care conține antrenamente ghidate de profesioniști și pe care o poți descărca chiar pe telefonul tău.

Pentru și mai mult confort, aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit vine cu un suport special de fixare pentru telefon, astfel ca tu să te poți antrena cu ușurință alături de profesioniștii noștri.

De asemenea, datorită jocului Slide Fit te vei distra cu adevărat în timpul antrenamentului!

Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop
Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop

Inspiră-te

Cu Aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit, vei aduce sala de sport la tine acasă! Acest lucru se datorează aplicației gratuite, cu ajutorul căreia vei putea face mai mult de 30 de exerciții de tonifiere a musculaturii.
✓ Genuflexiuni
✓ Fandări
✓ Planșa și plierea genunchilor
✓ Abdomene prin rulare
✓ Podul
✓ Flotări cu un braț, rulare cu celălalt braț

Ușor și plăcut de utilizat

Aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit mai oferă și:

  • Mânere detașabile care oferă mai multă stabilitate și ajută la evitarea rănilor;
  • Pernă cu partea superioară moale pentru și mai mult confort;
  • Mâner din spumă elastică ABS, conceput ergonomic pentru a se potrivi cu forma mâinii tale. Este antiderapant și absoarbe transpirația;
  • Roți antiderapante care ajută la evitarea deteriorării podelei;
  • Covor pentru genunchi pentru și mai mult confort

❤  Bucurate de REDUCERILE SPECIALE si descopera oferta 👉👉👉👉 https://bit.ly/2RP00rK