Letcon de 60W cu temperatura reglabila, Kit Plusivo pentru lipit

Letconul Plusivo pentru lipit este un aparat ideal pentru a face lipituri strânse și uniforme. Acesta are o temperatură reglabilă ceea ce îl face potrivit pentru aplicații profesionale.

Dispune de un sistem de control al temperaturii cu senzor de temperatură și termostat pentru a asigura o temperatură constantă și lipituri rezistente.

Kitul pentru Lipit Plusivo include uneltele cele mai des utilizate pentru lipire, cat si un multimetru. Letcon-ul Plusivo  de 60 W cu temperatura reglabila este usor de folosit, iar manerul izolat, din silicon, va protejeaza astfel incat sa puteti lipi in siguranta.

Set-ul include, pe langa letcon, si alte unelte pentru lipire si dezlipire, intr-o borseta durabila ce iti permite sa pastrezi toate uneltele organizate. Doar deschizi borseta si iti alegi unealta de care ai nevoie. De asemenea, puteti descarca un ghid in format electronic.

Acest aparat este ușor de manevrat și are o construcție durabilă, rezistentă la zgârieturi și șocuri, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea profesional.

Kit-ul include:



Letcon-ul si suportul pentru letcon

Letcon-ul de 60 W, 220 V este instrumentul principal din kit:





Suportul pentru letcon (puteti aseza letcon-ul in suport, atunci cand nu il folositi):




In plus, regasiti și urmatoarelele accesorii in kit:

Banda izolatoare neagra, rosie si galbena, pasta de lipit si tresa absorbanta

Surubelnite cu cap in cruce si cap drept, cutter, unealta pentru dezizolat cablu, mini cleste tip sfic si set varfuri pentru letcon

Multimetru digital Plusivo


Fludor, pensete, pompa de dezlipit, fire si varnish


Kit Plusivo pentru lipit - Letcon de 60W cu temperatura reglabila